Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
fredag 14 mars 2014

Boot Camp Pepp!

Efter en vecka av jätteförkylning (mest i halsen), allmän stress och en hel del trötthet så har jag nu lyckats börja peppa inför lördagens Blogger Boot Camp.

Tränade som vanligt igår men vågade inte ta ut mig alltför mycket då jag inte ville riskera att få träningsvärk någonstans. Det blev mest konditionsträning på löpbandet och crosstrainern i kombination med några mag/bål-övningar.
Svettigt! Men skönt!

I helgen skall jag prova på Reggaeton, Walking Bad, KettleWorX och Flow and Grace varvat med  föreläsningarna "Träna smartare, inte hårdare" och "Specificitet, syfte och träning".

Eftersom det verkligen kommer vara personer där med allt från "nybörjarstatus" till "extremt vältränadstatus" så känner jag att jag verkligen kan vara mig själv och jobba på i min egen takt.
Vill jag köra järnet så gör jag det och vill jag ta det lugnare så finns det inget hinder för det så att säga. Åh det ska bli så kul.

Efter träningsdelen av Boot Campen så är det middag och lite prisutdelningar med mingel så det blir en hel dag från TIDIG morgon till precis så sent som man själv orkar med kan man säga.
Undrar om jag kommer upp ur sängen utan hjälp på söndag?!


3 kommentarer:

Alfva sa...

Det är ju just det där jag gillade förra året med BBC, att det spelar ingen roll vilken nivå man är på själv. Visst finns det de som tränar hardcore, men ockås de som vill hitta nya former och bli bättre. Jag ska i alla fall dit för att ha kul!

Ses imorgon!

uppochhoppa sa...

ALLA är välkomna och alal platsar, det handlar om gemenskap och skratt och träning och glädje - det är det som är BBC, varmt välkommen i morgon, kram Sofia

Trillingnöten sa...

Åh! Hoppas du får kul och kommer hem med massor av inspiration!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig