Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
måndag 2 december 2013

Jag skulle så gärna vilja kunna...

...köpa skor på nätet.
Då hade jag lätt kunnat tänka mig att köpa dessa skor från Peak Performance!

Tyvärr har jag väldiga problem med att hitta skor som passar när jag går i fysiska butiker så för mig känns det lite mäckigt att beställa hem en massa skor i min konstiga halvstorlek för att sedan skicka tillbaka dem, besviken över att de inte passade. Speciellt om jag tycker att de är snygga och verkligen skulle vilja att de passade. Detta även om det är fri frakt och retur på skorna.

Om jag visste att de passade så hade jag lätt kunnat tänka mig att köpa dessa skor inför våren. Det är ju så fasligt mycket enklare att kunna beställa hem än att springa runt i butiker och leta.

Jodå, jag tänker redan på vårens skor eftersom jag vet att jag inte har kvar ha några sköna skor att använda då. Det par skor som jag har kvar från i våras är ett par converseliknande saker som jag fortfarande använder nu i höst (hmm vinter..) innan snön kommer.

Som ni ser på bilderna lutar det åt att det blir röda skor i vår om jag inte hinner ändra färgpreferens till dess.
Det är ju ändå lite vågat att ha en stark färg på skorna. Eller är det bara jag som tycker det är vågat? Det färgstarkaste jag har haft hittills är ett par som gått åt det lila hållet.

Skorna på bilderna är ett par låga sneakers, Crespo Derby Shoe True Red,  som jag tänkte att jag kunde använda som fritidsko så att säga. En skön sko att promenera i eller ha på jobbet. De liknar lite de där skorna som jag använder nu i höst, fast i lite klatchigare, gladare, färg då.

Det andra paret är en träskosandal, Sommen Don´t Rock Coral Red, den typ av träskosandal som var så populär i somras ni vet. Jag är ju inte den som absolut måste följa säsongens trender utan jag kan lätt använda en snygg, skön sko trots att det inte är ”på modet” längre.
Man måste våga gå emot Elle, Vouge och Kissie vet ni!
Brukar du fundera på/längta efter att köpa vårens skor eller är det bara jag som hanterar ”ångesten”, av att behöva bära tunga, varma (inomhus, på jobbet) vinterskor hela vintern, genom att drömma om nästa säsongs skor?
Har du turen att ”alla skor i min storlek” passar perfekt? För mig är det kanske tur att jag själv har problem med att köpa skor över nätet….annars hade jag nog köpt mig otaligt för många skor.
Vilket min man antagligen redan tycker att jag har….


sponsrat men ärligt inlägg, det var därför det blev lite långt :-)

3 kommentarer:

Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma sa...

Jag skulle med vilja köpa skor på nätet, men har stora och breda fötter att det är en omöjlighet. Hittar knappt några i den vanliga affären.

En plats i solen sa...

Haha ja det blev en del kommentarer igår, men var inte online förrän vid 20 tiden själv så jag hann inte beta av några alls förrän då. Men det gick, många som skrev dubbelt också, så många vara från samma, så jag kunde svara på två kommentarer i ett inlägg :)

Maria i Nevada sa...

Jag kan inte heller beställa online. Jag måste alltid pröva de först. Jag är alldeles för lat för att hålla på att skicka tillbaks grejer. Men träskorna var hemskt fina! Såna vill jag också ha! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig