Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
onsdag 24 juli 2013

Upp och ner...

I förrgår var jag helt sänkt! Ingen energi, kände mig svimfärdig flera gånger, huvudvärk och ont i halsen. I går blev jag glad när det kändes som om det redan vänt då energin var på väg upp och halsontet var borta.

I natt hade jag jättesvårt att sova och kände det som om jag mest låg och slumrade för att sedan vakna på morgonen med huvudvärk och orkeslöshet igen.

Kände mig inte som världens bästa mamma direkt när jag vid lunchtid konstaterade att huvudvärken inte gick att råda bot på med några medel....
Eftersom maken var på jobbet så fick jag helt enkelt försöka sysselsätta barnen med diverse lugna sysselsättningar medan jag försökte vila bort huvudvärken istället.

De var så gulliga och förstående mina gullungar och det var tur att det värsta av huvudvärken var borta när maken sedan kom hem och barnen började bli rastlösa (fullkomligt förståligt).

Efter middagen har vi nu förflyttat oss ut på gården där jag sitter i solen och värmen medan min kalsongjocke bjuder mig på "sandsoppa" och dottern bjuder på rosenbladssoppa.
Det ena luktar en aning godare än det andra som ni förstår.

Varför "kalsongjocke"? Sonen vägrar sätta på sig shorts idag så ja, här springer han runt i t-shirt och kalsonger. Men hey, det är ju sommar så det får gå.

3 kommentarer:

Sune sa...

Haha ja rosenbladssoppa lät en aning godare också faktiskt ;)

Svar: Jaaaa du, jag visste ju att det var lite av en sexbok men hade förträngt det. Dottern såg ut som en fågelholk när jag kom hem med den boken haha.

Anonym sa...

Vad var det för bok då? :-)
Vad hette den?
Det ska börjas i tid, fast nu för tiden, blir barn vuxna för tidigt med allt vad det innebär.
/Linus

Marie-Louise sa...

Ja men kalsonger fungerar lika bra det :) Kram vännen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig