Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
fredag 19 juli 2013

Det gick inte att värma sig med den duschen inte....

Tidigare idag märkte jag mitt i, vad som skulle vara den, värmande duschen att det inte längre var så varmt. Jag hade skyndat mig igenom schamponering och tvättning av lekamen för att kunna stå och njuta lite i varmvattet men det hade jag ingenting för....
Det blev kallt. Inte iskallt som tur är men det var nog den kallaste duschen jag tagit på ett bra tag. Som tur var så var det bara balsamet som skulle ur och kroppen som skulle sköljas av en sista gång men sedan fick jag snällt kliva ut ur duschen och värma mig i stugvärmen istället.

När vi nu på kvällen insåg att diskmaskinen slutat fungera också så trillade det ner ett mynt i tankemaskinen och vi kom på att det nog var en propp som gått. Till både varmvattenberedaren och diskmaskinen. Vi lokaliserade proppskåpet men maken kunde inte se någon propp som gått (alla satt kvar hehe) så vi fick ta och kontakta stugägarna istället och hoppades att de kan lösa det för det vore skönt om barnen kunde duscha i morgon....

Det visade sig att de var på fest (mitt i veckan?! tänkte jag innan jag insåg att det faktiskt var fredag....) så de kommer i morgonbitti och hjälper oss med detta.

Nu har jag lagt några 4,5% öl i frysen för att dricka till dagens grillmiddag som är på gång och sedan blir det nog en mysig kväll framför tv:n tror jag. Det blåser en hel del i kväll och då blir det lätt kyligt att sitta ute.
1 kommentarer:

Marie-Louise sa...

hahaha Ja fest mitt i veckan går ju inte ;) hihihi
Hoppas ni fick ordning på vattnet. Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig