Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
lördag 24 september 2011

Jag ska göra en bok..eller två...eller tre.

Länge har jag känt att jag vill göra en fotobok för varje barns levnadsår såsom min vännina Skrotmamman har gjort till sina barn.
Så härligt med samlade bilder och kanske små minnen runt de olika fototillfällena. Kanske saker som barnen har sagt, tokigheter ni vet.

Jag har tidigare vunnit möjligheten att göra en bok hos Solentro och nu i onsdags så fick jag en möjlighet att göra en gratis bok hos Önskefoto så då kan jag göra två och samtidigt testa vilket företag som faktiskt ger den bästa servicen, har det enklaste sättet att sätta ihop böckerna och bäst kvalitet på den färdiga produkten. Perfekt!

Men hur ska jag göra då...? Om jag har tänkt göra en bok för varje barns levnadsår ska jag då med dessa gratistillfällen göra dotterns 2 första år (de fulla år hon än så länge funnits med oss) eller ska jag ta hennes första år och sonens första år?
Det lutar åt det sista alternativet för om jag i framtiden inte har möjlighet av någon anledning, typ tid, så har de iallafall fått varsin bok om sitt första år. Det ju klokt.

Källa: Önskefoto

2 kommentarer:

Marie-Louise sa...

Jag skulle nog gjort så som du sa sist, göra en bok var till dom med sitt första år :) vilken trevlig gåva. Kram

Skrotmamman skrotar vidare sa...

Gör första året för båda (medan du minns) Jag har i "mina" böcker en faktaruta på sista sidan med utveckling, typiska saker osv. Kul att det finns på samma ställe som bilderna!Gör första året för båda (medan du minns) Jag har i "mina" böcker en faktaruta på sista sidan med utveckling, typiska saker osv. Kul att det finns på samma ställe som bilderna!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig