Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
söndag 20 februari 2011

Jodå tackar som frågar

Lika bra och piggt och glatt som det kändes i lördags när jag åkte hem och träffade familjen efter mitt "årliga äventyr" på Grand Hotel. Lika hängig är jag idag. Halsontet jag hade ett par kvällar under förra veckan har idag smugit sig tillbaka. Till andra sidan halsen!
Och nu på eftermiddagen börjar det trycka bakom ögat på samma sida.
Av ansiktet alltså, inga ögon på/i halsen här inte.

Men åter till fredag/lördags Grand Hotelvistelse.
Härligt kan man säga, härligt!

Checkar in och åker upp till mitt rum, skrotar runt lite och tar sedan en skön dusch med den underbara Molton Brown duschtvålen som hotellet använder och hinner få på mig kläder och smink innan det knackar på dörren och kvällens sällskap Linda och Skrotmamman dyker upp uppklädda och snygga som attan.Efter lite rödvin, cider, caipirinia och Tequila Rose på rummet så såg det ut såhär i mitt badrum.
Nej jag skojar bara, det var måttliga mängder av allt och inte ens allt till alla. Detta var bara en skämtbild vi tog för att skicka till Skrotpappan.

Vi begav oss till TGIF och chockades nästan av den enorma mängd människor som tänkte precis som vi. Att en amerikansk middag var det bästa för kvällen.
Vi åt oss mer än lovligt mätta och avslutade med varsin efterrätt.
När Skrotmammans efterrätt kom in insåg vi att det hade räckt med den efterrätten till oss alla!
Den var enorm, både på höjden och brädden och stackars Skrotis fick se sig besegrad efter ett par tuggor.


Efter maten var det dags att ta sig ut i kylan igen och tjejerna följde mig tillbaka till mitt rum för en nattfösare á la småbarnsmorsa... Varsitt glas vatten!

När de lämnat mig i min (sköna) ensamhet, skrotade jag runt ett tag igen, blippade runt lite på tvn (som hade otroligt dålig mottagning för att vara på ett hotell som Grand Hotel) och gav upp för att passa på att läsa lite i min bok.
Efter en sida märkte jag att jag i princip sov redan så jag lade min bok på den tomma delen av dubbelsängen, släckte lampan och somnade omedelbart. För att vakna 7 timmar senare och kunde därmed ligga och dra mig i 2 timmar utan problem. Det var inte igår jag gjorde det precis....

Funderade en sekund på att strunta i frukostbuffén men insåg att jag var ganska hungrig. Såsom man ofta blir när man ätit en rejäl middag sent på kvällen.
Kladdade på lite mascara för att se någorlunda presentabel ut där på Grands Veranda, tog min bok med mig och gottade mig sedan i allt möjligt mumsigt under den en timme långa frukost jag unnade mig.
Så härligt att sitta där och läsa lite, njuta av frukosten, titta på utsikten, titta på folket runt omkring mig och sedan avsluta med en av de godaste koppar choklad man kan beställa!


Nöjdare än nöjdast och nästan lika mätt som kvällen innan gick jag sedan upp och lade mig att slappa (och läsa!) i ett långt varmt bad innan det var dags att bege sig hemåt igen.

På väg hem passade jag på att smita in på Åhléns för att köpa mig en egen flaska av den underbar Molton Brown bath & shower tvålen (enlivening toko-yuzu) som jag totalt förälskade mig i redan under förra årets viselse på Grand.

Och idag, när detta inlägg tagit hela dagen att få ihop, så suger jag i mig av minnet från fredagen och lördagen.

Och dig, min 14:de Bloglovin-prenumerant vill jag tacka för att du valde att prenumera trots den blogginläggstorka som rådde denna helg. :-)
Jag råder er andra att göra likadant, prenumerera mera!

Follow Och så gick ytterligare en dag...

1 kommentarer:

Skrotmamman skrotar vidare utanför badkaret sa...

AH! Ljuva minnen...... men alltså, den efterrätten var något aldeless eget. Måste blogga om den också. Tänker friskt sno bilder av er, bara så du vet.

"Det som händer på hotellet, stannar på hotellet" - har ingen aaaaaaning om hur kvinnan hamnade i badkaret??????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig