Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
måndag 21 februari 2011

Det var väl tomten som var far till alla barnen

Jag har vänner som har 1 barn, 2 barn osv.
Jag har en vän med 4 barn som är superduktig på att få allt att gå runt men ändå får pikar från närstående om antalet barn.
Jag har en vän med 2 täta barn som ibland har ångest över sin längtan efter fler, av flera olika anledningar men kanske också för vad folk ska säga om antalet och eventuellt även tätheten mellan barnen.

Men vem är den som har rätt att tycka något om andras val när det gäller barn? När barnen mår bra och har de allra bästa och omtänksammaste föräldrar!

Hos oss har maken nu blivit far till fyra barn totalt. Han som hade som filosofi (har väl fortfarande om man ska vara ärlig) att ett barn per familj är nog. Att man ska kunna sörja för det barnets alla behov utan förbehåll.
Han hade sin son när vi träffades men så fick vi då vår Ängel och sen ville vi absolut ha ett gemensamt barn och fick dottern... Och så blev det som det blev med omständigheter och så. Och då kom sonen.

Ja, ibland får man göra avkall på sina filosofier och ändå få till det (om något stressigt, sömnlöst och krångligt).

Vad  Mr Ziona Chana har för filosofi kan man ju bara gissa sig till men det skulle vara intressant att veta hur han försörjer hela familjen?!
Ja, ok lite fördomar har jag kanske. Det är ju mycket möjligt att många av hans fruar och säkert några av de större barnen också arbetar men ändå...
När sätter man stopp, är fru nummer 40 den sista?

6 kommentarer:

Anonym sa...

påvens våta dröm ..............liksom

Linda w L2K sa...

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Maria Wall sa...

Martina, du ska veta att jag läser din blogg varje dag och tycker att du skriver intressanta saker, du använder ett bra språk, bra rubriker som gör att man vill läsa vidare...du är duktig och jag har fyra barn jag också som du skriver att en hade, fått pikar och ärliga frågor om varför vi ville ha fler barn när vi hade flicka och pojke redan...varför vill man det??? Min vilja står i skogen och växer...sen ska jag ha massor av barn...sen, inte nu, nej inte nu Mamz

Skrotmamman skrotar vidare sa...

Instämmer med dig. Ska inte mina barn få ett syskon bara för att de ÄR "en av varje" redan? Tjejen kanske vill ha en syster också. Eller en till bror. Och "broren" kanske vill ha en till syster - eller bror!?

Erika Wilhelmsson sa...

Folk ska alltid lägga sig i allt. det är bara att acceptera. Det finns så många konstiga människor.

Grattis till det vinnande budet i Auktionen. Du vann projektionsklockan! Sätt in 110 kronor till insamlingen: http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/Insamlingar/?collection=4619.

När jag ser att pengarna är insatta säger jag till Prylgalaxen att skicka klockan till dig. Skriv gärna ett mejl med din adress till mig också: Erikawilhelmsson@hotmail.com.

Tack för att du stödjer insamlingen!!
Kram

Fru N. sa...

Folk tycker så mycket, ibland för mkt.

Vi fick kommentarer när vi väntade trean om att folk tyckte det var tätt. Själv är jag så glad för att vi körde på tätt. Barnen har så roligt tillsammmans nu.

Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig