Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
tisdag 7 december 2010

Känner mig mörbultad

Så sitter jag då här i min egen säng och känner mig konstig, mörbultad, överkörd, tom, ledsen, arg....
Vad fan skulle jag behöva vara borta från mina barn 2 dagar, sövas, opereras och må dåligt..för ingenting!

Hur kan 5 läkare under 5 olika ultraljud och uppstuckna händer i underlivet missta sig och mäta "ingenting" till samma storlek under 5 undersökningar utspritt över ett års tid...?!?`!?
Senast den 29:e var det ju "Dr Endometrios" själv (som han kallade sig med ett skratt) som konstaterade att cystan var oförändrad och ville gärna ha prover från den och annat under operationen för sin forskning...

Hmm....
Vill inte ha någon mage, något underliv, något reproduktionsorgan, något jävla skit alls just nu.
Är så trött på min kropp och på inkompetenta läkare.

Jag trodde jag skulle bli frisk nu, att det var den här påstådda endometriosen som var orsaken till alla smärtsamma menstruationer och annat skit.

Nähä!?

7 kommentarer:

Emma [MissGrimm] Ung, ensamstående mamma sa...

Haha! Ingen fara =) Han är ju lika stor som en ettåring så det är lätt att bli lurad ;P
Men tack för dina kommentarer - jag har definitivt blivit peppad till att söka jobbet, barnvakt borde kunna lösa sig på något sätt ändå.

Arg jag blir när jag läser ditt inlägg dock, så sjukt irriterande att det öht KAN bli sådär. Man FÅR inte som läkare göra sådana misstag. Jag har också blivit opererad, en operation som visade sig vara totalt jävla onödig. Vilket ledde till mer bråk med landstinget och ny operation några år senare. Usch. En del läkare borde få smaka på sin egen medicin (eller undersökningar kanske). Hoppas det blir bättre för dig snart =)

Linda w L2K sa...

Sååå sjukt!!! Så hemskt!!!
Massor med kramar!!!

Petra sa...

Usch att du är mörbultad och det känns som ett "övergrepp" att bli opererad utan anledning... Läskigt... och hur ofta händer det kan jag undra... det är ju inte något man läser om... hm!

Tack för din kommentar ;-) läs mitt svar =)... för jag tokgillar din tävling för det är en produkt som jag skulle personligen kunna rekommendera åt andra efter att du testat den!!! Och det är inte illa!

Kram

Anonym sa...

Åhnej vad hemskt! Så får det ju inte gå till! Stackars dig!

Anonym sa...

Tungt.

/joelsunderbara.blogg.se

Ivana sa...

Men gud så jobbigt, hoppas att det ordnar sig för dig snart.

Skrotmamman skrotar vidare sa...

Jag delar din ilska! Och man får känna sig både mörbultad, överkörd och förbannad efter denna historia. Jag hade flugit i bitar, vilket jag själv tänkte göra efter deras miss hos mig - men man orkar inte det som sjuk - och vad ger det? Inget. Oftast får de väl inte ens någon varning (är inte det avskaffat nu?)

Och hrm.... Förlåt att mitt besök som skulle ge kraft och energi bev lite bitterhet, irritation, vända-upp-och-ner på ert hem, och känslostormar. Fin vän va? Ställer till oreda (mentalt och fysiskt) när man ska peppa och stärka!? KRAM till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig