Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
tisdag 7 december 2010

Dag 13 - Vardagslyx

Mitt vardagslyx nuförtiden är det där lååånga badet som jag nästan aldrig hinner med.
Snabba duschar är vad som gäller, alternativt tvätt av väl valda platser på kroppen samt en hårtvätt över badkarskanten...
En gång i veckan hinner jag med mitt lyxavslappningslååångbad....mot 3-4 gånger i veckan när man var singel och kanske 2-3 gånger i veckan efter att man skaffat mannen med stort M.

Ja, jag vet, man kan prioritera mera...men allvarligt! Så länge man inte luktar så är man ju ren haha

Sen kan vardagslyx för mig vara att sitta i lugn och ro och äta min frukost med en god bok att begrava näsan i också.
Gäller att få ihop lite olika saker som man känner är vardagslyx för då kan man plötsligt känna sig lyxig lite oftare så att säga.

3 kommentarer:

Fru N. sa...

Ja, bada här existerar inte!! Och jag känner som du att det är verkligen snabblösningar som gärller mellan varven. Funkar inte riktigt att ställa sig i duschen med den lille vilde lös som klättrar på tavellisterna och drar köksknivarna ut knivblocket ;o).

Huvudsaken är nog att man tar sig ett par minuter om dagen. Om det sedan är en promenad eller vid datorn kvittar. Bara man får lite barnfritt. Själv kommer jag ju att få lunchrast till våren. Shit! Lyxigt ;o)!!

Kram!

Linda w L2K sa...

Och så undrar folk varför jag pendlar till jobbet. Lite vardagslyx det med... Att få nästan en timme till att läsa eller bara filosofera. ;o)

Emma [MissGrimm] Ung, ensamstående mamma sa...

Svar: Tack för din kommentar =) det är ett 8-17 jobb, problemet är att han är för liten för dagis än så länge. Men jag har bestämt mig för att satsa, jag har ju inget att förlora på det. Och om jag skulle få jobbet så borde det ju finnas någon sorts lösning. Får man hoppas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig