Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
söndag 5 december 2010

Histiocytoshjältar - Barncancerfondsinsamling - Viktigt

http://www.barncancerfonden.se/8047

Nu är det snart jul. I många familjer förbereder man sig för att fira första julen utan sitt älskade barn som någon gång under året besegrats av cancer eller en Histiocytossjukdom. I andra familjer förbereder man sig för att fira jul på sjukhuset för att barnet är så sjukt att det står inför sin sista jul och denna måste firas tillsammans med maskiner, slangar och sjukvårdspersonal.

Histiocytossjukdomar är en grupp ovanliga sjukdomar med en överlevnadschans på 50-99% beroende på vilken sjukdom och hur den sitter. Forskningen saknar resurser men får bidrag från Barncancerfonden.

Insamlingen "HISTIOHJÄLTAR" är startad för att samla in pengar till Barncancerfonden så forskning, information och familjestöd kan fortsätta, men den är också startad för att belysa just den här gruppen mycket ovanliga och svåra sjukdomar som kan drabba vilken familj som helst.

Man kan skänka pengar till Barncancerfonden snabbt och enkelt direkt på sidan genom tex ett SMS eller onlinebetalning med internetbank. Varje krona räknas!

Besök insamlingen och läs mer om barnen på bilden, Elmer och Hailey och deras sjukdomar. Om du har möjlighet, skänk en slant, eller sprid vidare länken och budskapet i bloggar, mail och på Facebook.

Varmt tack/
Beckah, mamma till Elmer,
http://beckahbitch.se/

http://www.barncancerfonden.se/8047

5 kommentarer:

BeckaHBitcH.se - triss i gossar sa...

Skrev en kommentar men så laddades sidan om??!! MORR tror inte den kom fram...


Jag skrev iallafall att jag tänker på dig och önskar dig lycka till på operationen. Varm kram! <3

Erika Wilhelmsson sa...

Jag skrev faktiskt ett mejl till cancerfonden att jag vill starta en insamling på min blogg. Och få en sån där widget duvet. Dom har tyvärr inte svarat. Men såfort jag får grönt ljus tänker jag bidra med det lilla jag kan!!

Jag lade till dig bland mina prenumereringar på bloglovin och gillade självklart inlägget också. Hjälpa till att sprida budskapet.

Vad var det för operation du ska på imorgon? Lycka till!!

Unknown sa...

Då ska jag hålla utkik :) Tack för tipset!

Viola sa...

Svar: Ja det är verkligen inte lätt att handskas med sådana situationer, men man kommer på sina knep efter ett tag antar jag :)

Petra sa...

Lycka till med operationen!

Kramar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig