Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
måndag 27 oktober 2014

Kalaskul med Elins kalaskasse!

Elin Entertainment, lanserade i söndags sin underbara idé Elins Kalaskasse och tillsammans med Petré Event PR hade de anordnat ett härligt kalas dit jag och barnen var inbjudna.

Elin, som har arbetat med kalas/event de senaste 10 åren, har en klar känsla av vad barn gillar på kalas. Både vad det gäller teman och underhållning.

Elins kalaskasse är ett enkelt sätt att få hem allt det som behövs för ett lyckat kalas om man bor i Stockholmsområdet. Man klickar in på elinskalaskasse.se och väljer kalastema, antal barn, vilken sorts tårta, vilket fika och vilket sorts godis och sedan levereras allt detta hem till dörren.

Via websidan, eller hos Elin Entertainment. kan man även se vad man kan hyra in för underhållning om man vill slå på stort. Vad sägs om en popcornmaskin, en ball elbil eller varför inte underbara artisten Galaxa (dotterns favorit) eller någon som gör fina ansiktsmålningar på barnen.

Simple as that!


På lanseringskalaset var Balocco där med sina elfordon.
Barnen stod i kö gång på gång för att få åka och dottern hade turen att få åka riktigt länge på "motorcykeln" som de hade när antalet barn började tunnas ut i slutet av eftermiddagen.
Det var tydligen lite läskigt i början när hon fick lära sig det där med handreglag men en av killarna gick med henne runt några varv för att se till så hon klarade det.
Den vore något att ha för att åka till skolan med! (den hade stödhjul så till och med jag skulle klara det haha)

Andra som var där eller sponsrade var Didriksson, Litenleker / Nallebudet (otroligt trevliga människor!), Me&I, Drömskor, Trampoolin, Findus, Frödinge, Lusfri.nu. 


Fotograf Cristina Funke (Max Nöje)

1 kommentarer:

Angelica sa...

Jag får inte alls några inbjudningar längre.. jättekonstigt :(
Hade så gärna velat gå..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig