Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
torsdag 30 oktober 2014

Jag får det inte att fungera...

Just nu känner jag inte igen mig själv!

Jag brukar inte ha problem att planera saker, hålla koll på tider och datum (till och med utan kalender) men nu är det som om allt skramlar omkring löst i skallen och antingen gömmer sig eller "lägger sig" på fel plats hela tiden.

Dagliga rutiner som lämning och hämtning på förskola och skola funkar fortfarande, har inte glömt att hämta något barn iallafall, hmm...men allt utöver verkar ha en egen vilja trots att jag försöker hålla ordning i huvudet och i kalendrar.

Igår hade jag en bra eftermiddag med dottern efter sonens behandlingsbesök hos stamningsexperten. Så avslappnande och rolig så jag helt glömde bort två saker. Ett mindre viktigt återbesök hos optikern och en sak som var otroligt viktigt för maken.

Att min glömska orsakade att jag svek maken gjorde riktigt ont i mig och när han och sonen löste allt så att han kunde göra det han skulle så blev jag först så otroligt lättad. Sedan har en konstig känsla av "varför fick jag inte en ordentlig utskällning?!"gnagt i mig. Så märklig känsla.
Om jag går till mig själv så hade jag förmodligen startat världens bråk och skällt ut "mig" rejält efter en sådan sak....

Som sagt, känner inte alls igen mig själv....


1 kommentarer:

Linda w L2K sa...

Att du inte fick utskällningen får mig att tro att även maken märker av att det är nåt... Misstänker att det kan finnas en del stress med i bilden, och den kan få oss att glömma det mesta...

Hoppas det blir bättre! Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig