Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
måndag 24 mars 2014

En vecka utan krafter...

Förra lördagens Boot Camp väckte i princip varenda muskel (som jag inte visste att jag hade) i kroppen och jag hade fasligt ont i princip överallt.
Jag hade dock fasligt kul med att prova alla de olika passen och höra på föreläsningarna så det var "nästan" värt det.

Vad som dock INTE var så kul var att någon illasinnad bacill tog chansen att hoppa in i min mottagliga kropp och slog sig ner med ett riktigt brak!

Jag hade i princip ingen energi alls förra veckan och när halva veckan gått så insåg jag att min onda kropp inte längre var ett resultat av Boot Campen utan istället var på grund av sjukdom. Så det blev ingen träning i torsdags. I tisdags tränade jag dock med PT men det var innan jag insåg att det inte bara var träningsvärk jag hade...

Under lördagen kände jag mig riktigt sänkt och allt jag försökte för att få bort den envetna huvudvärken kändes förgäves för den lurade sig tillbaka hela tiden.

Nyårsfirandet hos svärmor var inte så kul, förrutom maten som hon lagat speciellt för mig som var underbar! Tänk er pulled pork fast av nötkött. Underbart, jag fick verkligen slita mig från att bara fortsätta äta och äta och äta.

Under söndagen kändes det bättre och efter en underbar, vårlig, söndagspromenad med hela familjen (där vi insåg att vi har ett barn som verkligen uppskattade det och en som tyckte det var en riktig pärs) så hade jag energi nog att bege mig till gymmet på kvällen och ta mig igenom ett benpass.
Härligt!

Så, nu är det en ny vecka med nyfunnen energi!

2 kommentarer:

Marie-Louise sa...

Usch hoppas du mår bättre nu <3 Kram

♥ Sojka ♥ sa...

Det är lustigt hur lat man kan bli ibland. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig