Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
fredag 3 januari 2014

Årets första resa.

I höstas fick jag, i bröllopsdagspresent, en London-weekend av min make. Han tyckte jag skulle åka iväg en fredag och komma tillbaka på måndagsmorgon och åka direkt från flygplatsen till jobbet. Han till och med erbjöd sig att komma och möta upp mig på flygplatsen på morgonen för att ta min (förmodligen, av shopping, knökfulla resväska).

Först var det tänkt att jag skulle komma iväg innan jul men tiden går så fasligt fort så plötsligt var det redan jul och helgerna tog liksom slut så vi sköt på det till januari.

Nu i mellandagarna så började jag fundera på bokningen av resan och fick för mig att slänga ett öga i mitt pass vilket var tur att jag gjorde för det visade sig att passet går ut den 14 januari!
Så nu blir det till att skaffa nytt pass. Och det är lika bra att vi kör på hela familjen eftersom både mitt, makens och dotterns skaffades för 5 år sedan då vi förberedde boendet i USA.
Sonens gäller ju ett tag till så kanske väntar vi med hans pass å andra sidan var han bara ett par dagar gammal när vi skaffade det passet till honom så han är inte sig direkt lik på fotot om man säger så.

Hjälp vad vi kämpade på passexpeditionen för att få till ett giligt foto! Bara det att han var tvungen att ha öppna ögon... Vi försökte förklara för den unga expeditören att så små barn har ögonen stängda i princip 21 av dygnets 24 timmar men han var fast besluten att fotot skulle vara så som passfoton ska vara.
Ansiktet mot kameran och öppna ögon. Och så lite av föräldrarna med på fotot som det bara var möjligt....
Vilken cirkus!

Denna gången lär det bli lite lättare....eller säg inte det förresten....nu är det en 3,5-åring vi har att göra med istället...

Bara jag får ett pass iallafall, jag ser verkligen fram emot min första resa för året.


1 kommentarer:

Linda w L2K sa...

Åhhh jag vill också resa med! ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig