Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
onsdag 6 november 2013

Slutkörd och genomdränkt.

Igår var det dags för den sista PT-träningen av de som jag lyckades få gratis från P&T och min PT körde verkligen hårt med mig!
Hon hade lagt upp ett cirkelprogram med olika stationer som var tänkta att "höja pulsen" på mig i kombination med att vara muskelstärkande.

Efter det första varvet var jag totalt slut (trodde jag) och svetten sprutade! Självklart gav jag inte upp så vi körde på och efter nästa varv så kom jag in i en sorts andra andning och kände att jag kunde köra på hur länge som helst haha.

När vi avslutat passet så stod vi och pratade en bra stund i väntan på att killen som hade hand om nytillskotten (det var öppet hus och ganska mycket folk) fick tid att prata med oss och sedan köpte jag mig 10 nya PT-tillfällen.

Nu trappar jag ner till 1 tillfälle varannan vecka, istället för 1 tillfälle i veckan, för att bibehålla motivationen och även fortsättningsvis få nya tips.

Jag känner att jag är på G!
Minus 7 kilo och 2 klädstorlekar mindre sedan augusti, mycket starkare och otroligt mycket mer motivation. Nu ska jag minsann fortsätta så här så jag blir hälsosammare och starkare!
3 kommentarer:

Linda w L2K sa...

Bra jobbat!!!!

Storstadslivet efter 40 sa...

Vilket lycka att ha en PT. lycka till framöver/annette

♥ Sojka ♥ sa...

Men precis! :)
Tack för den värmande cyber kramen! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig