Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
onsdag 11 september 2013

Hur kommer det sig?

Hur kommer det sig att.....?

.....Den dagen man har grym träningsvärk i låren så är det bara trappor överallt och hela dagen. Nedåt är värst och självklart är det mest nedåt jag ska...(känns det som)

.....Den dagen jag inte har bråttom hem för att hämta barnen utan bara har en senare tid att passa i stan (idag en film jag ska se) så blir det JÄTTEstressigt på jobbet och jag jobbar över en halvtimme (skulle ha "behövt" mer).

.....Inbjudningarna till de roliga eventen kommer när man redan har annat inbokat eller tycker att man har nog med saker inbokade under tidsperioden runt om.

.....Man ser den där mannen med pärmen, blocket och pennan som vill att man stöder Greenpeace/Rädda barnen/Elefanterna på Grönland/Arbetslösa bohemer och lyckad undvika honom för att man redan vet att man inte har tid/lust...Och sedan missar hon som står 3 meter bort med samma uppdrag och liksom snärjs in i ett långt utlägg om "den goda saken" innan man lyckas ta sig vidare....3 kommentarer:

Marie-Louise sa...

Jag hade också Många trappor idag! Träningsvärken i benen gjorde sig väl påmind hela dagen Kram

madelein sa...

Tack tack, ja det blir knappt med plats i vardagsrummet nu men vad gör man inte?

Madde - Trucker Mamma Madde sa...

Ja fasiken vad ont det gjorde, har inte ens orkat ta bort gamla gelen ännu. Har en stark misstanke om att min egen nagel är av under med. :S

Har pratat med några andra nagelterapefter och dom sa också att man ska bygga en ny, smärtar mindre och bara det är rent innan är det inga problem. Så ska göra de idag. :)

Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig