Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
torsdag 18 juli 2013

Tråkigt farväl och härlig stund på stranden

Igår lämnade bonussonen oss för färd hem till oss och sedan via sitt hem i Göteborg och nästa veckas resa över atlanten till ett halvårs studier. Kändes märkligt att han skall vara borta så länge! Men, men han är ändå 20 år och redo för livet så att säga.

När vi ändå var inne i Mariehamn tog vi oss en tur till Lilla Holmen, en liten oas med allsköns fåglar, kaniner (bland annat den största kanin jag sett, och en härlig lekplats för barnen mitt på en strand. Det var väldigt långgrunt där så det kändes säkert för barnen.

Nu är det ju så att maken inte riktigt är den där solbadande strandpersonen så efter ett tag begav vi oss tillbaka mot stugan igen. Inget fel i det, det är en väldigt härlig stuga.


2 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Jobbigt att barnen åker iväg så där! Samtidigt som det är en riktig upplevelse som kommer att följa med resten av livet...svårt att släppa taget!

Sara - Ensamstående mamma sa...

Åh fy, gruvar mig för när sonen blir äldre.. Inte vill jag att han ska vilja flytta hemifrån, jobba på annan ort eller kanske till och med i ett annat land.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig