Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
måndag 13 maj 2013

Lite lön för mödan - i efterskott.

I söndags var jag och dottern på en liten shoppingtur till närmsta shoppingcenter för att äta Happy Meal och titta på "klackskor", som hon kallar det.

Hon ville ha fina sommarskor och det genast eftersom hon är bjuden på kalas på lördag och vill vara fin. Eftersom hon inte har några sommarskor (förutom nya gympaskorna och de 2 par sandaler som märkligt nog fungerar i år också) så gav vi oss iväg på en mor och dotter tur.

Först blev det dock en ny klänning till kalaset och lite hårspännen (som hon tappade bort på dagis idag....) och strumpbyxor till mig och sedan åt vi på McDonald´s för att få förnyad energi inför skoinköpet.
Och det skall jag säga er, det var tur att jag fick den energin för vilken liten skofachionista jag har närt vid min barm.
Både det ena och det andra kunde tydligen kännas fel och se fel ut på en sko...

Jag skojar inte när jag säger att vi nog gick igenom HELA köpcentrets skoutbud för små damer innan hon i en lite dyrare skoaffär till slut ändå fick köpa ett par vita skor (jag försökte styra bort från just vita eftersom de fort ser så tjaskiga ut) då de var "de enda som faktiskt både passar och är fina mamma!"

Eftersom vi missade bussen hem precis så erbjöd jag henne en fika på caféet vid busstorget. Hon ville såklart ha en glass så det köpte vi och satte oss utomhus och njöt i solskenet.
Jag orkade dock knappt ens tänka på glass då jag var helt slut efter att ha försökt hålla humöret uppe vartefter vi betade av skoaffär efter skoaffär.

När hon satt där och njöööt av solen och glassen så passade jag på att ta en bild på henne. Senare på kvällen upptäckte jag en av många instagramtävlingar som pågår i samarbete med Pizza Hut.
Man skulle lägga upp en solstundsbild och tagga med speciella hashtags så det gjorde jag med nedanstående bild.
I kväll fick jag reda på att vi vunnit, dottern och jag!
Så nu får vi gå och gotta oss på Pizza Hut, ja maken och sonen kan ju få följa med de med.

4 kommentarer:

http://frkerlandsson@blogger.com sa...

Åh grattis vad roligt! Det var verkligen en härlig bild!:)

Kraam Izabell

Marie-Louise sa...

Grattis :) vad skoj att ni vann. Det är verkligen en underbar bild :) Skulle passa som förstoring. Kram vännen

♥ Sojka ♥ sa...

hahaha ja verkligen svårt! Nu när jag hämtade honom från dagis så verkar han ha glömt det. Han säger Buzz och väntar på att jag ska hjälpa honom men jag bara rycker på axlarna. Kanske har han glömt för gott! ;) Iaf tills nästa gång han kolla på Toy Story! :D

Marlene (Fd Ensamma Mamman) sa...

Grattis! Va kul :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig