Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
lördag 20 april 2013

Härlig fika och shopping.

Idag var jag bjuden till goa Bambi som hade slagit på stort och bakat allt möjligt underbart gott.

Jag har länge suktat efter allt det som jag ser att hon bakat när hon delar med sig av recepten i sin blogg och att som idag både få träffa henne (och flera andra goa vänner) samtidigt som jag fick möjlighet att smaka hennes verk var super.


Me & I var inbjudna för att visa senaste kollektionen och jag tror att det enda som hindrade mig från att beställa för mycket var att det mesta som jag tyckte var fint inte fanns i min storlek och jag är en sådan som måste prova alla plagg innan jag köper dem.

Det blev 2 par byxor till dottern iallafall för hon är svår på just byxor och de två par som jag fastnade för tror jag att hon kommer tycka mycket om.

Innan fikaträffen passade jag på att kila in på Skopunkten för att köpa vårskor till barnen och ett par nya stövlar till sonen.
Jag mätte ju deras fötter häromdagen och gick dit med deras mått i huvudet och det är så bra med Skopunkten, att det inte bara står storleken utan också hur många centimeter de är inuti.
Skorna passade perfekt och jag hade två mycket glada barn som genast sprang ut och provade dem när jag anlände till svägerskan där resten av familjen befann sig.


Tack Linda för lånet av bakverkscollaget!

2 kommentarer:

♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥ sa...

Tusen tack vännen för att du kom idag! KRAM :)

Tjejmorsan sa...

Härligt att ses idag :)

Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig