Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
måndag 6 augusti 2012

Morgonens.

Så var det idag dags att väcka barnen för första gången på 4 veckor. Nej, de har ju inte sovit så länge, även om jag känner mig som att jag borde kunna sova ungefär så länge.... (Vaddå utvilad efter semestern? Vad menar du?)

Det var svårt att få dem att somna igår och jag kanske inte var helt föräldramässigt pedagogisk till slut men båda barnen somnade trygga i min famn, dottern mumlade om dagiskamraterna ända in i drömmens land, så jag kände mig ändå som en segrare när jag kunde lägga ner dem.

Då upptäckte jag att jag själv inte var ett dugg trött längre.... Hur sjutton går sådant till egentligen?!

Så jag googlade fram en serie att titta på via datorn och hamnade i värsta övernaturliga pilotavsnittet (The River) som var ca 86 minuter långt.
Och inte kunde jag sluta titta när jag började bli trött heller. Det var nästan så jag övervägde att se ett avsnitt till när pilotavsnittet väl var slut. Men det där förnuftiga delen av mig vann och jag lade mig för att sova.

Där låg jag sedan och funderade på det jag sett och undrade stilla hur resten av serien kommer bli eftersom det jag precis sett var så spännande, lade de allt krut på pilotavsnittet eller finns det lika mycket mer spännande att vänta?

Nåja, nu till något annat spännande. Snart framme på jobbet och det ska bli kul och se om det blir en lugn vecka till eller om det drar igång rejält direkt. Jag hoppas på det första. Lite inskolning kan vara på sin plats efter en härlig semester.

2 kommentarer:

En pojkmammas vardag - Livet på torpet sa...

Faktiskt lite skönt att ungarna har sommarlov två veckor till. För jag känner mig inte redo att börja väcka dom än på morgonen ;)

svar: Kvällsdoppet igår blev ganska sent .. tro vi kom iväg runt halv åtta, ett under att minstingen höll sig vaken både dit och hem i bilen ;)

Ha en fin dag!
Kram

Coquina sa...

Själv har jag en vecka kvar av semestern =) Hoppas det blev en lugn jobbvecka med mjukstart =) Kika gärna in på min matblogg och tävla i min nya Ib Laursen-tävling =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig