Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
söndag 13 maj 2012

Underbar dag med sol, natur och djur.

Idag har jag och barnen varit på Eolshälls 4H-gård och haft det härligt i solen och med djuren.
För en stund sedan kom vi hem efter att jag kämpat mig upp för alla backarna som leder från gården till närmaste tunnelbana men eftersom både jag och barnen var på ett otroligt bra humör efter en underbar dag så gick det alldeles utmärkt.


Dottern fick återigen rida en tur, denna gång lite längre än förra veckan, och jag började fundera på om hon skulle gilla de halvtimmeslånga utfärderna man kan göra med hästar från just denna gård.
Eventuellt kunde jag och dottern roa oss med det medans maken och sonen hittar på något annat eller tittar på djuren..... Det tål att funderas på.

Förra helgen blev sonen så väldigt ledsen över att inte också fick bära hjälm som sin stora syster så denna gång lånade vi en extra hjälm som han hade på sig där han satt i sin vagn, när vi på avstånd följde med hästkaravanen runt slingan som de gick.
Ni må tro att de vi mötte på vägen fick sig ett gott skratt när de fick syn på honom sist i karavanen!

Nu är vi i allafall hemma igen. En aning trötta.

"Ska vi göra korv?" frågar jag
"Ja" mumlar dottern
"Bajskorv!" säger sonen
Sen sluddrar trötta dottern, "ja vi ha josadlööö" (hon KAN säga det utan problem i vanliga (pigga) fall.)
Jag hade svårt att resa mig för att göra ordning korven då jag skrattade så gott!

4 kommentarer:

Annika - drömmen om 11 barn sa...

Svar: Tack underbara Martina för din omtanke <3

Någon spruta eller så finns inte av vad jag fattar, sen gör det inget för jag skulle aldrig våga ta den så spruträdd som jag är... ^^

Ångest hade det kunnat vara, finns en del som jag mår väldigt dåligt av. Dock måste det ju finnas samband mellan ångesten och anfallen då, och dessa anfallen kommer snarare i samband med viss mat och så, men jag har inte kunnat fastställa vilken mat än. Tietze börjar kännas alltmer avlägset med han på SOS tyckte att det kunde vara det ändå och att jag behövde få mer hjälp kring det.

Men imorgon ska jag ringa VåC och be om en tid till min läkare. Så får se vad han säger, jag kommer insistera på ultraljud för att kolla gallan. Många säger gallsten, men jag vet inte. Känns dock lika bra att kolla för säkerhets skull.

Tur är väl att jag alltid ringer Conny när detta kommer. Hur förstörd, ledsen och skrikig jag än är i telefon (jag skriker och gråter om vartannat, och är hysterisk typ) så vet han vad det är. Han försöker lugna per telefon och lägger inte på luren om jag fortfarande har ont (om jag inte ska ringa SOS, då kan han lägga på men då väntar han på att jag ringer upp igen). Skulle han misstänka något slänger han sig i bilen o kommer hem...

Marie-Louise sa...

Vilken fin dag ni fick :)
Men vad var det dottern din försökte säga? Kram fina

we will never walk alone sa...

Hahaha underbara ungar och deras spontana kommentarer! :)

cecce sa...

Ur små barnamunnar får man höra mycket kul:)
Vilken härlig dag ni haft!

Kramar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig