Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
fredag 3 februari 2012

Så väldigt roligt - Så väldigt jobbigt.

Har ni provat Zumba? Har ni provat Fuego?

Jag har provat Fuego på Friskis & Svettis vid mitt jobb och det är sannerligen ingen lätt match för mig som inte tränat på evigheter.
Då menar jag evigheter så långa som ca 1,5 år. Det räknas nästan inte heller eftersom jag då tränade på så kallad "mammagympa" vid 2 tillfällen, blev riktigt förkylning- och luftrörsinflammationssjuk dagen efter andra träningen.
Detta satt sedan i under ca 2 månader under vilka det konstaterades att det utlöst en förkylningsastma hos mig och där någonstans gav jag upp. Igen.

Jag tränade intensivt under 1 månad under vår vistelse i USA, sommaren 2009. Kom in i det ordentligt och kände verkligen den där känslan av att vara beroende av att träna. Helst varje dag!
Sedan fick jag någon rejäl hosta under flera veckor, vi flyttade i samma veva tillbaka till Sverige och kom därför av mig i träningen igen...

Innan dess har jag inte tränat sedan hösten 2005. Då slutade jag när jag började må så dåligt och till slut upptäckte att jag väntade barn. Barnet som sedan våren 2006 blev vår ängel.
Av förklarliga skäl var inte träning något jag brydde mig om efter det. Det var bara ytterligare en graviditet som hägrade och sedan har det rullat på och tiden har gått.

Nu har jag skaffat gymkort, har en friskvårdstimme i veckan och flextider att använda till träning och jag hoppas att jag får in den här rutinen nu.

2 kommentarer:

Susan sa...

Hoppas då att du kommer igång med träningen och att det får vara=)

Kramar

Yohanna i Las Palmas sa...

Jag har laddat hem en zumba-dvd men det ser för jädra svårt ut och tjejrna ser så fit ut att man blir alldeles matt. Men skam den som ger sig ;)

Hälsningar
Yohanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig