Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
onsdag 1 februari 2012

Jag saknar.

Jag har lyckats bygga upp en "relation" med många bloggar under det senaste 1,5 året och det känns verkligen tomt att inte orka eller ha tid att läsa igenom dessa bloggars alla inlägg längre.
Ibland kan jag sitta och undra hur det är med "den och den" och försöker ibland hinna gå in på några av dem som poppar upp på Facebook eller Twitter men....

Det är som en hobby som man inte längre har tid med och på ett sätt är det som bekanta som man liksom tappar kontakten med.

På samma sätt känner jag att min egen blogg blir lidande av min tids- och orkbrist.
Därför känns det så skönt att jag just upptäckt att jag fått en ny följare via Bloglovin. Någon uppskattar fortfarande min blogg tillräckligt för att välja att följa den och att mina "gamla" följare väljer att stanna kvar. Detta gör mig riktigt glad och tar bort lite av känslan av ett ok som hänger över mina axlar.

Ett ok med två spannar fulla av saker att skriva men ingen plats att lasta ur.

Så, ni som vet att jag brukar kika in hos er och kanske märkt att jag inte kommenterar hos er så mycket längre, ni ska veta att jag saknar det och hoppas finna ny tid för min "hobby".

Tack för att ni läser!

5 kommentarer:

Anonym sa...

jag vet hur det känns!

Marie-Louise sa...

Man hinner med blogglivet lika mycket när jobb eller skola tar tid, men det blir nog så för alla (tror jag). Man kikar in så fort man får tid :) Kram

Trillingnöten sa...

Jag vet vad du menar!! Ibland räcker inte tiden till och man vill kommentera, man vill läsa, man vill så mycket och så går det bara inte! Jag kikar in här, kanske inte varje dag, men nästan :) Och ska bli bättre på att kommentera!

Linda aka Javamorsan sa...

Vet du menar! Man har inte alltid tid så enkelt är det. Livet går för i alla lägen. Jag har tappat bort min blogg lite känner jag för tillfället.
För att inte tala om min goa bloggvänner. Försöker kika in och lämna mitt avtryck så ofta jag kan :)

Susan sa...

Tiden räcker inte alltid till men det är inget som gör något. Jag stannar kvar och läser då du uppdaterar=)

Kramar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig