Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
måndag 6 februari 2012

Det var tur jag hittade den, kan man säga.

Det har varit ganska rejält stökigt i dotterns rum i veckan som var.
Jag har haft en liten period när jag bara känt "Nä nu skiter jag i det här" när det gäller att ständigt plocka upp alla småprylar, gosedjur och annat smått och "gott" som fullkomligt hälls ut över golvet i hennes rum ca 15 minuter efter att man städar där inne.
Så jag tog en liten paus med städandet därinne.

I lördags satte vi igång att städa jag och dottern.
Hon tog först ansvar för böckerna och medans jag plockade upp alla småprylar och försökte mig på någon form av uppdelning av dem så fortsatte hon sedan med att försöka lirka tillbaka sin leksaksspis till dess plats men det låg en massa gosedjur i vägen. När jag tar bort gosedjuren och lyfter på spisen så känner jag att något i den flyttas så jag ställer ner den och öppnar luckan.
Det jag hittar därinne får mig först att skratta och sedan blir jag lättad att jag hittade detta innan det började lukta.
I spisens lucka hittar jag ett par blå mjukisbyxor med en blöja i. En väldigt full blöja.

Det som antagligen har hänt är att blöjan blev för tung, när den blev full av sonens kiss, så den började glida ner. Eftersom han hade mjukisbyxor på sig så följde de antagligen bara med blöjan ner och sonen kliver helt enkelt ur byxorna och därmed blöjan och lägger in den i luckan för att den inte ska "ligga på golvet och skräpa"....
Jag har tidigare sett att blöjan börjat glida ner när han har just mjukisbyxor på sig.

Ok, tänker ni. Är det ingen som upptäcker att det springer omkring en naken liten pojke (åtminstone från midjan och ner) och undrar vart byxor och blöja tagit vägen?
Nej, jag har då inte märkt någon sådan händelse men det är möjligt att det hände på torsdagen när maken var med barnen. Jag har inte hunnit fråga honom än då han kom hem först på sena eftermiddagen idag.

Men nu är det städat i dotterns rum iallafall....för en stund.

1 kommentarer:

Linda aka Javamorsan sa...

Sånt där har hänt här med. Precis som dig har jag inte sett någon nakefis i det läget. Men jag var inte med barnen 24/4 på den tiden heller!

Skönt att ni hittade den och fick städat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig