Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
torsdag 5 januari 2012

Vecka 36

Idag var jag i valet och kvalet om jag skulle börja på en av de böcker jag hade hemma eller om jag skulle kasta mig in i en bokhandel på vägen hem från jobbet. Jag läste nämligen ut boken "Vecka 36" av Sofie Sarenbrant igår och vill, vill, vill läsa uppföljaren NU.

När jag kom hem från jobbet så hade det kommit 2 böcker från Pocketklubben och jag väntar en bok från Pocketcirkeln som jag är med i på Facebook. Tillsammans med de böcker jag redan har i högen som väntar på mig så blir det ju ett par böcker så jag inser att jag nog får avvakta med att köpa "I stället för dig" tills jag har minskat pockethögen en aning iallafall. Den finns ju dessutom inte i pocket än så jag får ge mig till tåls helt enkelt.

Ni börjar ana att jag gillade "Vecka 36" va?

Först försvinner en höggravid kvinna. Polisen och pressen snurrar runt sig själva och kvinnans man för att lösa försvinnandet så som de tror att det gått till. Ledtrådar går dem förbi och allt får plötsligt en underlig twist.
Spännande och otäck!

5 kommentarer:

Fnulan sa...

Trodde att du var gravid i v.36 när jag läste titeln..... Tänkte, vad f*n har jag missat!

Fnulan sa...

Mig behöver du inte locka in.....

Petra sa...

Tack för boktips ;-) jag ska be min mamma köpa lite pocket och skicka ner till mig - det börjar bli torka på böcker här nu =( hade en kasse med pocket med mig när jag åkte ner men de är nästan slut nu!

Hm - du vill inte veta vad jag tyckte om de där tyskarna igår... för att förklara lite så är området där vi var en lyxhamn - båtarna som ligger där kostar ca 30-50 miljoner, restaurangerna är så dyra att det är löjligt - det är bara märkeskläder och pälsar (i 20 grader varmt) som går runt - och tyvärr, fick tyskarna sig en släng med sleven av mig MEN det var små grupper med tyskar, överlägsna och hemska som trampade på barnen... hemskt trist - åker inte dit igen nästa år... ogillar att just det området är så fullt av turister att det förlorat det genuina Mallorca.

Enligt uppgift så är storyn med skorna att man ska ställa ut skorna (helst nya skor) - för att visa att man är hemma och ligger och sover ;-D

Kramar - och hoppas att du trivs på nya jobbet

Ötjejen sa...

Ja, den är så bra!!! Kan upplysa dig om att uppföljaren också är jättebra!!
Hoppas att nätterna snart blir lite lättare! Kram!

LILITH - Mamma med Borderline sa...

Haha, ja då är det bara att skriva upp en bok till på listan över böcker jag ska köpa. Bara ca 1000 st på den listan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig