Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
torsdag 24 november 2011

Tog en liten tripp med en liten påse.

Efter hämtning av barn så kände jag av humörläget på barnen (och mig själv), blev nöjd och gav mig sedan iväg in mot stan för att möta upp Apan som skulle stå på ett ställe och ta emot saker till förmån för #ejfa.

Jag funderade ett tag på att skilja mig från några av mina egna BH:ar men jag kände att den storlek jag har på BH kostar så mycket och det är så svårt att hitta några som sitter bra.
Som om Lindex kände på sig att jag gärna ville lämna just BH:ar till Apans insamling så fick jag ett sms från dem om att de hade superbra priser på bland annat BH:ar. 49 kronor styck för utvalda sorter.

Så på väg till mötesplatsen gick jag helt enkelt in på Lindex och köpte några BH:ar, ett par trosor, en borste och en härva med en massa hårsnoddar. Detta, tillsammans med lite oanvända hygienartiklar som jag hade hemma, lämnade jag över till Apan.

Maken lät först lite putt när han förstod att jag redan varit och lämnat över saker till #ejfa. Detta eftersom han också tänk sig att överlämna en del.
Så nästa vecka är det jag som lämnar över en andra laddning.

Känner du mig och vill vara med och bidra så får du gärna ta kontakt med mig så kan jag ta med mig dina grejer med om du inte kan själv!
Jag har ju vagn att lasta i.


2 kommentarer:

Sara,mamma till tre små troll sa...

Japp, nu jobbar jag ju visserligen natten till julafton och natten till juldagen men det blir många många fler timmar med familjen när jag jobbar så än om jag hade haft en delad tur som det var tänkt från början.

Haha ja, mamma upp i dan antar jag för jag har mer än en gång nästan strypt mig själv med lakanet när jag vaknar för jag flänger runt så på nätterna haha

♥ Sojka ♥ sa...

Asså för mig är det liksom bara ett träd det handlar om.
Och jag menar inte att någon är dum för det. Visst är det fint att någon kan engagera så men då tycker jag det kan läggas på annat viktigare. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig