Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
fredag 25 november 2011

Är du stressad nu?

Det tjatas om pyssel och tingeltangel, glimmande lampor och blinkande stjärnor.
Det är första advent på söndag och antingen skriver/pratar folk om att de redan pyntat hemmet för jul för att de inte kunnat låta bli.
Eller så pratar/skriver de om att de har så svårt att låta bli men absolut måste vänta till just söndag. Möjligtvis tänker de till och med vara uppe på natten mot söndag för att göra det, då det ju ska vara pyntat just på första advent.
Ett annat alternativ är de som vräker ur sig ilska och frustration över just de där som redan i början av november började "julpynta".

SÅ KAN MAN JU INTE GÖÖÖÖRA!!


Men herregud tänker jag. Låt var och en göra som den personen känner för.
Och framförallt SLUTA stressa mig för att jag inte tänker föra in något som helst julpynt hos oss förrän ungefär en vecka innan jul.

Så det så!

6 kommentarer:

Marieh sa...

Stressad blir man ju främst när man känner att man måste göra något, när man verkligen gillar att baka, pynta osv så känns det inte jobbigt på samma sätt. Därför tycker jag som du att var och en ska göra det de känner för. Svårare än så är det faktiskt inte. Man ska inte pressa andra att göra något.
Nu råkar jag älska allt som har med julen att göra, men det finns andra saker jag inte har lika mycket lust till. Så är det ju.

Åsa we will never walk alone sa...

Vi pyntade redan i tisdags...känns skönt att ha det klart faktiskt :)

Anonym sa...

här åker bara julgardiner och stakar/stjärnor upp till första advent. bakningen gör vi till Lucia och resten av pyntet dagen innan jul =)
själv bryr jag mej inte över vad andra gör och känner mej inte stressad alls jag bara njuter av allt som har med julen att göra! =)

LILITH - Mamma med Borderline sa...

Haha jag är en sån som protesterar högt om att sååååå får man inte gööööra! Inte innan första advent! :)

maria sa...

Hej.
Denna foundation går inte att smeta ut i ansiktet med bara svampen det blir otroligt ojämnt då så man får kladda på och sedan smeta ut med fingrarna. men även om man är ren i ansiktet när man kletar på det så kommer det ex bakterier från näsan, jag är lite nojjig sådär haha
svampen tror jag inte går att ta väck

Ötjejen sa...

Underbara du!! Håller fullständigt med! Ha en härlig helg! Kramar goa goa vännen!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig