Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
onsdag 31 augusti 2011

Det är underligt det här med sömn.

Igår kväll var det som om någon slog en klubba i huvudet på mig och det jag trodde var en förkylning innan bröt ut till en fullfjädrad FÖRKYLNING!
Ögon och näsa rann, hostan tog fart och jag i princip svimmade ner i soffan när maken (tack och lov en aning tidigare än i vanliga fall) klev in genom dörren.

Han föreslog då att vi skulle höra om hans mamma hade möjlighet att ta hand om sonen under onsdagen och när det gick så bra så, kom han på att de skulle åka över för att sova över där.
Detta för att jag skulle kunna få en natts ostörd sömn när jag nu var så förkyld. Superidé!

Det var väldigt tomt på kvällen och det kändes konstigt att inte stoppa om sonen lite grann i hans spjälsäng när jag gick och lade mig i sängen (efter att ha sovit fram och tillbaka i soffan sedan dottern somnade) men det var skönt att de gånger jag vaknade under natten så var det bara att vända sig om och somna om.
Är det inte konstigt egentligen.... Att trots att man inte har ett barn som väcker en på morgonen så vaknar man ändå med jämna mellanrum av sig själv (eller hostan....).

Jag hoppas sannerligen att vi är piggare och friskare till helgen eftersom makens 91-åriga mormor kommer hit till Sverige då!
Trodde aldrig jag skulle få chansen att träffa krutgumman igen och jag blir så otroligt glad över att barnen får möjlighet att träffa henne!
Kan ni tänka er. Mina barns gammelfarmor, farmors mamma, Madarjoon!

5 kommentarer:

Marie-Louise sa...

Åh krya på dig. Visst är det härligt med den äldre generationen :) en krutgumma vill jag också bli när jag blir gammal :D
Kram

Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset sa...

Oh tack fina!
Så kul att få träffa dej, önskar bara jag kunde få ha lite mer tid att umgås!
KRama

Anonym sa...

Åh nej, monsterförkylningen låter det som! Och jag sover alltid sämre när jag är ensam av någon anledning, trots att man borde vara däckad.. ;)

Hoppas du mår bättre snart, min förkylning har fortfarande inte släppt och det känns som den kanske fick lite nystart efter helgen igen. Men men, den säsongen är ju här nu!

Den Rockande Kocken sa...

Tack för besöket på min blogg och också tack för de tröstande orden, det är skönt att veta att det finns människor som du som bryr sig om sin omvärld. Have a rocking great day...

thea sa...

Ingen höjdare med förkylning, krya på dig! :)

Sv: Har absolut inga gamla hederliga telefoner som 3310:or liggandes hemma, men tack och lov så fick jag låna en på stället där jag lämnade in min trasiga! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig