Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
fredag 13 maj 2011

Vi for hit, vi for dit, vi for runt en himla massa.

Vilken väldigt rörlig dag och samtidigt en väldigt bra dag till slut igår.
Jag och barnen for verkligen hit och dit.

Vi började på färgverkstaden på Öppna Förskolan och stannade till efter eftermiddagens sångstund. Sen bar det av hem en sväng för att fylla på med mellis.
Därpå ut igen och iväg till mamma där vi flyttade en stor möbel och åt middag. Efter lite mer än en timme bar det av igen för att handla lite blöjor och andra nödvändigheter och sedan den långa färden hemåt.

Vi landade i lägenheten igen först strax efter kl. 19 och det var inte möjligt att direkt lägga barnen utan vi var tvungna att andas ut lite först, tvätta av oss dagens resdamm.
Förutom en liten ilskeepisod då dottern hällde ut sin mjölk (hon säger spillde, jag hade ryggen vänd mot henne precis just då) över bordet på ÖF för att det inte var chokladmjölk (?!) så var båda barnen otroligt duktiga trots att de borde blivit alldeles trötta och uppvarvade.

Eftersom mycket av dagens farande var just av den "farande" arten och inte per apostlahästar så kom jag bara upp i 11390 steg men jag känner mig rejält mycket mörare i kroppen än så.... Jag kände mig mer som 20000 steg haha

1 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Ibland tror jag att stegräknaren ljuger :p hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig