Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
torsdag 26 maj 2011

En svullen snopp är inte bra att ha.

Gårdagskvällen blev inte riktigt som planerat.
När jag skulle byta blöja på sonen vid 18-tiden så upptäckte jag en väldigt svullen blå-röd snoppis där hans lilla kronjuvel brukar hänga.

Sonen hade varit väldigt gnällig hela eftermiddagen men jag trodde det berodde på att han var trött då han verkar vilja gå över till att bara sova en gång om dagen och igår då sov ganska tidigt för att sedan inte vilja sova mer.

När jag gången innan bytte blöja såg allt helt normalt ut så den snabba processen och utseendet fick mig att genast ringa maken, som var på väg hem, och vi beslutade oss för att åka in akut med sonen.
Detta fick vi sedan bekräftat av sjukvårdsupplysningen (telefonnummer 1177) som tyckte vi skulle åka till barnsjukhuset eftersom han var så öm och hade ont.

Maken kom hem, vi lämnade dottern hos farmor och sen bar det iväg för att sätta oss på akuten. Som tur är så gick det faktiskt snabbt, i "sitta-på-akuten"-mått mätt alltså.
2 timmar efter att vi klivit in på akuten var vi hemma igen!

Akut balanit fick vi veta att sonen hade. Fast inte bara i förhuden utan hela snoppisen var påverkad. Eftersom sänkan var bra så fick vi, efter en genomsköljning, åka hem igen med uppmaningen att bada sonen 2-4 gånger per dag de närmaste 4 dagarna för att skölja rent, så att säga.
Sonen kommer tro att han kommit till himlen - Att få bada flera gånger per dag!!
Han älskar nämligen att bada.

Så efter en inte så bra natt, ont i snoppen kan ju få vilken kille som helst att sova dåligt, så har vi nu badat och planerar in nästa bad hos farmor när vi hämtar dottern.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Men stackarn! Hoppas det blir bättre och att han uppskattar alla bad =)
Den randiga långärmade sparkdräkten/bodysuiten vi har är av betydligt bättre kvalite än den vita, tur det för de är ju inte gratis direkt =)
/JoHannah, rockbarnet.blogspot.com

Anonym sa...

Såg nu att jag glömde halva inlägget när jag var tvungen att skriva om (gick inte att kommentera med google profil, jag vet inte varför jag har problem med det). Många steg blev det i London, gick mest hela dagarna vilket är lite annat än när jag är hemma. Känner mig ganska lat när jag ser alla som går och går och går... Borde bli bättre på det helt enkelt!
Angående det där med tävlingsblogg, jag har fått ett par mail där tävlingshållarna har undrat varför jag lagt deras tävling på just den bloggen men även några där de helt enkelt skrivit att de inte godkänner tävlingsbloggar då man har en "vanlig" blogg också ( de tävlingarna har jag tagit bort, jag vet ju hur många som läser tävlingsbloggen så då ska de inte få någon länkning när de är på det viset!)
/JoHannah

Anonym sa...

våran pojke fick samma besvär och vi åkte till hälsocentralen för att träffa läkaren.
läkaren tyckte vi skulle försöka få på en salva,konstigt tänkte jag men han är ju läkare.
vi tog salvan och förökte smörja på men inte ngn större effekt.2 dagar senare så fick Dennis akut ont och vi ringde till en sjuksköterska som lät väldigt frågande om salvan ?hon sa att det räcker med att man sprutar in lite vatten för att skölja ur och göra rent,hon kom med en spruta utan kanyl så vi kunde få in vatten och skölja 2 dagar senare var problemet borta.

grundproblemet är att små pojkar inte kan dra bort förhuden, då blir det lätt lortigt.
nu försöker dennis att spruta in lite med dusch strålen för att inte få tillbaka besväret.

Peter

Marie-Louise sa...

Men stackars lilla pojken, aj så ont det måste göra. Men ja 2 timmar på akuten, det är nästan rekord snabbt.
Låter inte helt fel att få bada 2-4 gånger om dagen :) sämre medicin finns det... /Kram

Skrotmamman skrotar vidare - 14 månader mellan barnen sa...

2 timmar är supersnabbt avklarat ju! Vet jag som suttit år ut och år in, känns det som, och INTE är "hypokodrikermorsan".

Men stackars lilla kille (pille) ;-) Han var gladare idag i alla fall!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig