Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
onsdag 23 mars 2011

Efter undran på Facebook

Efter mitt inlägg i går om Exodus och den nya app:en som Apple godkände så var det en släkting till mig som undrade lite mer över min koppling mellan rubriken jag använt och själva texten.

När jag satt och skrev en förklaring så insåg jag att även mitt förtydligande, som jag själv lade till i inlägget en stund efter publiceringen, var en aning vagt.

Såhär försökte jag förklara mina tankegångar:
Aha, jag skrev en stund efter publiceringen ett litet förtydligande längst ner i texten och det var att rubriken var en koppling till att homosexualiet fram tills 1979, i Sverige, ansågs vara en psykisk sjukdom, som bland annat innebar att de homosexuella kunde ansöka om t.ex sjukpenning/pension.
Mina tankar kopplade detta med att Exodus anser att homosexuella kan "botas"/omvändas och att det med det tänket skulle kunna vara en återgång till gamla tiders (pre 1979) tankesätt, om det fick fäste i Sverige...
Nu inser jag att jag faktiskt hade kunnat utveckla mitt förtydligande i texten ytterligare.
Ibland tänker man så mycket när man läser eller hör om något så när man sedan skall få ner detta på pränt så följer inte alla tankegångar med ner genom fingrarna för att fästas på skärmen.

Speciellt inte när det kommer läggning av barn mitt i allt :-)

0 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig