Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
söndag 30 januari 2011

Vill inte ha en iPad

Maken är väldigt sugen på att införskaffa sig en iPad. Han har pratat om det lääänge. Ända sedan innan den kom ut och för att inte tala om när vi var i USA, då trodde jag nästan att han skulle komma hem med ett lyckligt leende och vifta med sin iPad-kartong varje gång han klev in genom dörren.

Men han insåg väl att det är bättre att köpa här i Sverige, med tanke på laddarkompabiliteten och garantier och så. Nu blir han dubbelt så sugen varje gång hans doktorand kommer hit från USA och låter maken "leka" med hans iPad.
Nu kommer sagda doktorand hit nästa vecka igen så...

Själv tycker jag att det är höjden av onödig pryl.
Liten smidig dator har han redan och läser böcker gör han ju inte. Han lyssnar på dem i bilen istället.
Jag tror dessutom, utan att egentligen veta något om minneskapacitet och sånt, att en iPad inte riktigt täcker hans behov då han behöver ha en hel del forskningsinfo och artiklar och liknande med sig hela tiden.
Att då bära med sig BÅDE en dator och en iPad är väl en aning dumt.

Surfade runt lite här på morgonen och ramlade in på Luffi´s blogg och läste att han valt att sälja sin iPad. Han kände i slutändan att det var en lyxvara utan några större användningsområden och ja, det är väl ungefär så jag också känner.

Återigen MEN... jag köpte mig min iPhone som jag suktade efter så.... (som jag till mitt försvar använder en hel del).
Om han känner att han har råd och vill ha en så är inte jag den som sätter stopp såklart.

Är det någon av er som har en iPad?

4 kommentarer:

Anonym sa...

nej, jag har ett liv ;D ;D ;D

/joelsunderbara.blogg.se

luffi sa...

Den är en underbar surfplatta och bra på många sätt men skulle råda att tänka över, VAD ska jag använda den för!? Är det bara enkel surf så är en mini pc bättre och lättare, ska man sköta massa saker och ting med appar, ja då är den bra att ha. Men som jag sa det är lite en lyxvara!

lägger en länk til dig nu!! kramar!!

maria sa...

Nej, vi har ingen. Innan vi köpte vår nya laptop i höstas så kikade jag lite på de. Visst är de häftiga, men inte är de väldigt praktiska. Jag gillar inte tangent bordet tex. Efterssom jag bloggar och skriver mkt på internet, så trodde jag inte att en ipad skulle funka för oss. Jag tar gärna en om nån ger en till mig....gratis. :-D

Linda sa...

tycker oxå det är onädigt... sambon är dock lycklig då de ska få en från jobbet som arbetsverktyg. kul för han eller nåt =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig