Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
söndag 30 januari 2011

Saker jag bara gör

När jag känner en nys närma mig och jag till exempel sitter bredvid en sovande bebis eller vid annat olämpligt tillfälle så brukar jag automatiskt "sticka in" tumnaglarna under lillfingernaglarna så försvinner (oftast) nysen.

När jag ska ha bort "smuts" ur ögonen så drar jag med fingret över det stängda ögonlocket mot näsan istället för åt andra hållet. För det är lättast att få ur skräpet ur ögat på det sättet.

När jag har annalkande huvudvärk trycker jag i tinningarna, i "gropen" mellan nacke och huvud eller nyper mig över näsroten.

Om jag är hård i magen kan jag stryka neråt i svanken så finns chansen att "underredet" slappnar av tillräckligt för att släppa fram dyngan (ursäkta detaljer för äckelmagade, men det funkar ju :-).

4 kommentarer:

Jonnie sa...

haha nje du har förmodligen rätt haha

Nina sa...

Sv; Tack för kommentaren. Godiset innehåller inget aspartam utan naturliga sötningsmedel och färgämnen. Många tuggummin innehåller ju aspartam, och ändå tror många att det är nyttigare än tuggummin med socker, men tyvärr är det ju inte så. Självklart är socker nyttigare än konstgjorda sötningsmedel.


Kram// Nina

Erika Wilhelmsson sa...

sv: Ja den är väldigt överdriven, fast på ett härligt och ändå ärligt sätt:)

Skrotmamman skrotar vidare sa...

Jag klappar (fysiskt) på min mage när jag är stressad och orolig....... det funkar kanon.

Sen "trampar jag" med fötterna när jag ska somna, eller slappnar av i soffan. Som en katt. Skitirriterande kan det tydligen vara för "vissa" ;-)

Ser jag en läskig film så måste jag se om den massor av gånger, och bearbeta den. Gärna se kommentarspåret och "bakom kulisserna" också för att få bort det läskiga!


Som en bonus:
Jag sjunger ALLTID barnsånger. Dygnet runt känns det som, gärna samma visa om och om igen - omedvetet. "Ingen tycker om mig, ingen vill ha mig för att jag äter mask"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig