Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
tisdag 21 september 2010

Case 39

Thriller/Rysare, Producerad 2009
Renée Zellweger (Bridget Jones dagbok, Jerry Maguire, Cold Mountain) spelar den engagerade socialarbetaren Emily som trots allt för många pågående fall får ytterligare ett av sin chef. Det är verkligen fallet som hon önskade att hon inte hade fått.
I början verkar det verkligen vara familjen som orsakar flickans bekymmer i skolan men när Emily under dramatiska omständigheter lyckas få flickan från familjen börjar det hända saker som får henne och andra att tvivla på sitt förstånd… Är flickan den hon säger sig vara eller talar föräldrarna sanning när de berättar varför de agerat som de gjort.
En spännande och i början oväntad story med subtila effekter. Stundtals förekommer scener som får en att vilja titta bort men inga direkta ”hoppa högt i soffan”-skrämmande scener.
Det finns några lösa trådar som inte avslutas i filmen men inget som förstör utan man får använda sin fantasi istället.
Renée Zellweger spelar som vanligt bra och är inte överdriven som vissa skådespelerskor kan vara i rysare. Filmens andra behållning är snyggingen Bradley Cooper (All about Steve, Baksmällan, Wedding Crashers) som tyvärr försvinner ur filmen för tidigt.
Värd att ses om man gillar lite smårysiga thrillers.

0 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig