Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
söndag 16 november 2014

Negativitet.

Ganska trött på negativa now-it-all/pennalistiska kommentarer i cyberrymden.
Det skrivs så mycket om när offentliga personer "nät-hatas" men det som också sker är när mindre grupper med vänner och bekanta beter sig på ungefär samma sätt fast mer dunkelt och inte lika rättframt.

När något riktigt roligt och bra svärtas ner av att några tror sig veta bäst utan att tala om vad som är det bästa utan endast själva kommer med olika "kanske"-förslag.
Att det sedan förekommer att någons beslut ifrågasätts på orättvisa grunder gör att jag nästan känner för att stänga av internet eller åtminstone göra mig av med vissa personer i mina flöden.

Tyvärr vet jag att det endast är "avstängningen av internet" som skulle få bort dessa personer helt från informationsflödet i mitt liv och den makten vill jag inte ge någon.

Tänk om deras närmaste visste vad de säger/skriver till andra människor…..
Att ha rätt att ha en åsikt och att missbruka den rätten genom att trycka ner andra människor med sina egna åsikter är helt olika saker.

Önskar att jag inte hade varit och tränat i morse för nu skulle jag definitivt behöva träna ur mig lite "vad-trött-jag-blir-på-vissa-beteenden"-känslor!

2 kommentarer:

Eleonor sa...

Så sant! Håller helt med dig.Varför ska man sätta igång en dålig stämning istället för att sprida kärlek och respektera varandras åsikter(om dem då inte är personliga påhopp osv).Det är en het fråga som ständigt är i fokus och tyvärr något som är svårt att få bort.Det enda man kan göra är att stå upp för varandra.Det gör nog mycket om man skulle bli påhoppad mm.

/Eleonor

Min blogg: www.borghansen.se

Linda w L2K sa...

Så sant, så sant!
Just nu flödar så mycket negativa energier runt att det bara blir sorgligt...

Istället för att leta fel och brister borde man se mer till det positiva framför en...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig