Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
fredag 28 november 2014

Inlägg 2 om veckan som var - Bloggmiddagen

Förra lördagen var det äntligen dags för bloggmiddagarnas Bloggmiddag!
Ni vet en sådan där sammankomst som gör att man direkt efteråt längtar till nästa års Bloggmiddag.

Även om årets Bloggmiddag drabbades av en del gnäll, tjafs och lite missunnsamhet mot oss som fått en plats på middagen (första 40 anmälda fick plats och sedan fanns en "väntelista") från någon som först fått en plats och sedan avsagt sig den platsen för att därefter ångra sig...
Jag skojade sista veckan om att vi som fått en plats kanske borde se oss över axeln om vi gick hem själva en mörk kväll för den här middagen var verkligen populär och hade nästan lika många på väntelistan som det fanns platser.

Nog om det men det måste vara jättekul för Anna och Ewa som anordnat detta för 3:dje året i rad att middagen är så populär!
Ungefär ett halvår innan den första Bloggmiddagen så hade jag, Linda, Mizan, Ewa och Anna bestämt oss för att träffas för att äta middag utanför alla de events vi ständigt möttes på.

Hmm jag och Mizan har verkligen gått igenom
ordentliga förändringar sedan den kvällen!
Vi är båda "normalviktiga" och hälsosamma nuförtiden haha

När ryktet spreds att vi hade haft så trevligt tillsammans var det fler som uttryckte intresse för att få vara med och träffas utanför alla event.... Och vad händer då?
Jo, det hela mynnar ut i att Anna och Ewa skapar ett populärt, årligt event med massor av intresserade sponsorer och ett otroligt trevligt tillfälle att umgås över något gott att äta och dricka!

I år var vi på den mysiga restaurangen Taverna Bazaar (i Gamla Stan) där vi hade hela undervåningen för oss själva.Tyvärr gick 30 av 40 gäster hem så fort maten var uppäten och goodiebagen var utdelad men vi andra 10 råkade visst stanna efter att restaurangen stängt. De tyckte vi verkade ha så trevligt så de ville inte "kasta ut oss", vilken service!

Senare kommer en lista på alla sponsorer.
En del av dem har jag redan tipsat på min instagram (@ytterligare) men framöver kommer jag även att tipsa om godbitarna i bloggen.1 kommentarer:

Marie-Louise sa...

Det ända jag kan klaga på är att jag tydligen åkte hem för tidigt! Men eftersom jag fick skjuts ända fram till dörren så kan jag inte klaga på det heller ;) Kram vännen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig