Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
tisdag 13 maj 2014

Mumsig invigningskväll hos Gotland Grill

Att möta upp en vän och sedan gå på en ny restaurang är alltid spännande och igår fick jag förmånen att träffa Marie-Louise för att gå på invigningen av restaurangen Gotland Grill.

Detta är en mysig restaurang med två våningar där båda våningarna har en underbar utsikt över Karlsbergskanalens utlopp vid Hornsbergsstrand och på deras uteservering på Moa Martinssons torg kan jag mycket väl tänka mig att sitta en ljummen sommarkväll och ta mig ett "efter maten"-glas i goda vänners lag.


Jag tyckte efter denna invigning att detta var en restaurang som jag blev mer nyfiken på och om maten på menyn (det finns både en lunchbuffé och en kvällsmeny) smakar så bra som den ramslöksmarinerade karré på grillat bröd med sallad och sparrismajonnäs som jag åt på invigningen så kommer jag återkomma igen och igen.


4 kommentarer:

Alltochliteannat sa...

Åh vad trevligt! Funderade på att gå, men tyckte det var lite dumt på en måndag! :) Får ta mig dit en solig dag i sommar istället! :)

Marie-Louise sa...

Kan bara hålla med dig om allt i inlägget. Dit går jag mer än gärna igen.
Tack för en trevlig kväll med god mat och dryck :) Kram

Fröken M sa...

åh va mysigt !!

Nja, tydligen så ville dom inte skriva ut något mer slemlösade.
Så jag hoppas verkligen att penicillinen ( det lilla han får i sig - det mesta spyr han upp, ger resultat ) för ikväll är vi ensamma hemma utan bil när mannen är borta på jobb.
Sådär kul läge faktiskt !!

Kram

Fröken M sa...

haha !! oh no ! Här rycks det ingen flagande hud ! Been there, done that och det gör jag inte om så nu får fötternas flagande ha sin gilla gång och tills det är klart behåller jag strumporna på ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig