Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
onsdag 23 oktober 2013

Vi hade det så bra!

I helgen var jag och dottern iväg på vår första mor & dotter-resa och vi hade det riktigt bra!
Snabbtåget vi tog till Göteborg gick inte alls snabbt tyckte vi och när två tredjedelar av resan dit hade avklarats så vaknade alla miljoner myrorna i dottern till och det var väldigt svårt att sitta still och koncentrera sig på något någon längre stund.

När vi äntligen kom fram så checkade vi in på Scandic Crown hotell och dottern fick en överraskning i form av ett barnpaket med godis, dricka, chips och pysselsaker som hon uppskattade väldigt.

Sedan for vi hem till dotterns farbror med familj för att hälsa på det senaste tillskottet i släkten. En underbar liten flicka som var så lugn och fin hela tiden och höll sig vaken i princip hela vårt besök. Vilket förvånade föräldrarna väldigt.

Sent om sider kom vi tillbaka till hotellet och gick ganska direkt och lade oss men dottern och jag pratade och skrattade och spelade spel på min mobil tills hon i princip somnade mitt i en mening. Sedan sov vi riktigt gott båda två hela natten.

På söndagen blev det minsann ingen sovmorgon. Jag hade ställt klockan på 8 men dottern vaknade redan kl. 7 så jag slog på Barnkanalen och satt sedan bredvid och läste i godan ro......Tills dottern tyckte att det minsann var dags för frukost så det var bara att dra på oss paltorna och gå ner.
Mmmm hotellfrukost!

Det var roligt att blanda alla olika sorters m ûsli, frön och russin i sin yoghurt tyckte ett visst litet yrväder  och sedan valde hon en smörgås med salladsblad som pålägg....Hmm när det finns så mycket "vanligt" pålägg att välja mellan tänkte jag, men nu är det ju så att vid just hotellfrukostar så får man göra lite hur man vill så.... När vi skulle ta lite juice så fick hon syn på citronvattnet och ville då istället ha citronvatten med is. Ja, ok...lite c-vitaminer är det väl från citronen tänkte jag och gav henne det hon önskade.
Och så höll det på....mycket tokigt blev det för hennes del men vi blev absolut mätta och belåtna båda två även om jag nog åt en mer traditionell hotellfrukost.

Sedan gjorde vi oss i ordning och packade allting. Jag tyckte inte vi behövde ge oss av riktigt på en gång men det tyckte mitt resesällskap så vi checkade ut och gav oss i väg mot "Femman" för att shoppa. Och shoppa gjorde vi minsann!Åååh jag får inte glömma! Dotterns favorit just nu är Mojje. Han med låtarna "Popcornfrisyr", "Baja-Maja", "Tjaba, tjena, hallå" och så vidare. På väg till Göteborg berättade jag för dottern att Mojje kommer från Göteborg varpå hon hoppfullt sa "Tänk om vi träffar honom där?!".
Jag försökte förklara att Göteborg är stort och han kanske inte ens är i Göteborg just när vi är där.
Tror du inte hon blev väldigt glad då när vi gick igenom centralstationen på söndagen och helt plötsligt springer på MOJJE!
Oj, vad dottern kramade min hand och ville att jag genast skulle sätta på någon av hans låtar på min mobil. Vilket jag tyckte var lite pinsamt men vad gör man inte...?
Han försvann dock iväg innan hon hann "sjunga" för honom så lite putt blev hon allt på mig där.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Det är de små guldkornen i livet våra småknottar kommer ihåg. Mys med mor o pop corn frille farbror. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig