Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
onsdag 4 september 2013

Vet ni vad jag läst?

Äntligen har jag kommit igång någorlunda med läsningen igen!

Ibland har jag inte haft tid, ibland har jag prioriterat annat men jag längtar alltid efter att läsa....

Just nu läser jag boken "En man som heter Ove" av Fredrik Backman. Jag har haft den i bokhyllan i sommar och nu när vi i bokklubben bestämde att just den boken skulle läsas till nästa träff, i slutet av september, så började jag läsa den.
Den är så bra! Jag har bara kommit halvvägs men kan säga som så, sinnesstämningen när man läser den kan växla från förundran till medkänsla och rasande snabbt övergå till ett asgarv.
Lite jobbigt när man sitter på bussen och läser.

När jag nu läst nästan halva så börjar jag undra lite över karaktären Ove.... Har han inte lite drag åt Aspberger-hållet? Ja, nu är han ju inte en riktig person men personligheten på Ove....jaja ni förstår vad jag menar. Är det någon annan av er som läst den som har någon tanke kring det?
Snart får jag hem boken "Kärleken passerade här en gång" av Peo Bengtsson från Booked (Forma Books/Damm Förlag) för att läsa och recensera.
Spännande, jag vet inte om jag valt denna bok om jag själv skulle ha gått till bokhandeln eller till en webbutik för att köpa en bok därför känns det bra att liksom "bli tvingad" att välja annorlunda någon gång och uppleva något nytt. Vad jag har läst om den så känns det hoppfullt.


2 kommentarer:

Linda w L2K sa...

Nä, jag funderade nog inte kring honom på det viset. Men eftersom jag följt Fredriks blogg(ar) till och från genom åren så kände jag igen en del...
Jag gillade verkligen boken. Den berörde mig.

Lisa i byn sa...

Fredrik Backman har kommit med en ny bok, tror den heter " mormor ber och ursäkt " eller något åt det hållet. Måste nog läsa den för Ove var bra.
Ha en bra dag! //Lisa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig