Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
måndag 30 september 2013

Ännu en vab-dag....

Mina barn som så sällan är sjuka har denna höst förärat oss med fler vab-dagar på en månad än på länge...
Dottern var ju sjuk för 2 veckor sedan och det slutade med att vi bokade tid hos en öron-, näsa-, hals-läkare då det hela tiden kom tillbaka med någon dags mellanrum.
Orsaken till att hon blev sjuk gång på gång trodde läkaren berodde på otur, då hon fått nedsatt immunförsvar av att hon var sjuk. Skiten fastnade lättare helt enkelt.

Läkaren upptäckte dock att dottern hade trånga hörselgångar och stela trumhinnor så vi skall tillbaka i november igen för att se om det var på grund av förkylningarna eller om hon kanske har samma problem som jag... Det kanske inte är något som man tycker är så roligt om hon ärvt.

Sedan blev hon frisk i allafall men i torsdags var det sonen som fick feber. Den steg snabbt upp till över 40 grader och sedan lade den sig lite lägre så han kände sig piggare men höll sig kvar en bit in på lördagen med. Det var då prickarna dök upp så jag trodde att de kunde ha varit den så kallade "5-dagars febern" men prickarna försvann ganska snabbt igen under söndagen så de kanske bara var en reaktion på den höga febern i fredags?

Igår konstaterade vi iallafall att han verkade frisk och glad igen och barnen röjde järnet hos sin farmor under söndagsmiddagen vi intog där.
När vi kom hem så ville dottern INTE gå och lägga sig och sade:
Jag kan visst se på My Little Pony nu för jag ska inte gå till dagis i morgon!
Hmm, hur visste hon det kan man undra? För under natten hade hon rejäla mardrömmar och sedan steg temperaturen rejält. Det var ett litet element jag hade klistrat vid mig i natt kan man säga.

Under dagen är det hennes temperatur som har varit uppe vid 40 grader och vänt och hon är inte alls pigg. Lite drick yoghurt och en glass har jag fått i henne i alla fall.

Så strunt i allt som behöver göras på jobbet, strunt i stress. Nu är det vab som gäller. Igen....


2 kommentarer:

Madde / Livet som mamma och lärare sa...

Stackare med sjukdomar :(

Safa Sadat sa...

Hej alla, jag heter Aisha Sadat, jag är gift i 20 år med min make och vi har två son, äldre en 16 år och yngre är 11 år. Min man älskade mig mycket men det blev till en punkt när han engagerade sig i en affär med en kvinna som är hennes kollega. Jag föreställde mig det aldrig men på något sätt förändrade hans inställning till mig och barn, hans sena kommer från jobbet fick mig att tänka på saken, även på mitt 20-års bröllopsdag i mars håller jag mig borta från sex eftersom vi lovar att göra det på bröllopet jubileumsdagen, 15 dagar före bröllopsdagen, medgav han att ja han hade sex med sin kollega.
Han förde henne i min säng när jag var ute på jobbet, det betyder att mina känslor var helt värdelösa för honom, mitt mentala tillstånd är full av ångest, jag tror att jag inte kan glömma och återhämta smärtan, den här kvinnan hade full kontroll över henne och jag ville aldrig göra det med våld, hon vill vinna över mig när hon är skild, hon sa att hon var avundsjuk på vårt förhållande och att hon kommer att förstöra mig genom att ta min man. Jag var tvungen att diskutera det med en vän som bad mig hitta ett bra stavaggregat, för det första trodde jag aldrig på den här Cast-stavningen men jag måste prova förrän när jag kom över PROFET NOSA UGO-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sitt ex och hjälpa till att fixa förhållandet och göra människor lyckliga i sin relation och några andra berättelser om andlig sjukdom och mer.
Jag förklarade min situation för honom och han hjälpte mig att utföra några böner, några örter och rötter och ett litet offer som jag gjorde, och inom 7 dagar kom han tillbaka för att be om ursäkt och det var bara ett mirakel för mig, jag är glad idag att han hjälpte mig och jag kan stolt säga att min man nu är med mig igen och att han nu är kär i mig som aldrig tidigare.
Behöver du någon hjälp i ditt förhållande som att få tillbaka din man, hustru, pojkvän, flickvän, vinna lotterier, örtmedicin mot sjukdom, HIV, könssjukdomar, astma, artrit, könsbräcka, stroke eller någon sorts sjukdom, andligt problem , Jobbfrämjande, tittare som läser mitt inlägg som behöver hjälp med eventuella livsutmaningar bör kontakta PROPHET NOSA UGO och du kommer att vara glad att du gjorde det.

E-post: nosaugotemple@gmail.com
WhatsApp: +34631686040

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig