Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
torsdag 27 juni 2013

Plötsligt så händer det!

I morse så skulle jag bära ner sonen (jo jag gör det fortfarande då det är lite mysigt med en lång morgonkram) till undervåningen när jag hade väckt honom och upptäckte att han istället för "nattblöjan" bara hade kalsonger på sig.
Vi hade glömt att sätta på honom blöjan på kvällen....

Och han var TORR!

När jag tänkte efter lite så tycker jag mig minnas att han någon gång under natten faktiskt väckte mig och ville ha sällskap till toaletten, men jag var nog halvsovande för det är lite dimmigt....Kunde lika gärna varit en dröm om det inte vore för det faktum att han inte hade blöja på morgonen och ändå var helt torr.

Vad fort det gått ändå, från att vi började experimentera hemma under första helgen i juni till att de fortsatte "experimentet" på förskolan (på fröknarnas inrådan) till att han blev helt torr på förskolan och hemma men fortfarande hade blöja på natten.

Nu blir det till att leta fram det där plastade frottelakanet som vi hade när dottern skulle sluta med blöja på natten. Så kör vi på och ser om han är redo för att vara helt blöjfri eller om det bara var ren flax att han fixade det i natt.

Stora pojken (som blir arg när man säger "stora pojken" och kallar sig själv liten)....

Här var han bara strax över 1,5 år.

2 kommentarer:

Linda w L2K sa...

Visst går det fort!

Likadant med Malin. Det är några nätter nu när hon varit torr eller nästan torr och i natt kom hon upp och bad om att få gå på toaletten. Fast vi avvaktar nog båtsemestern lite innan vi kämpar på. ;)

Alltochliteannat sa...

Oj vad bra att han var torr på natten! :) Vi har försökt potträna Wilmer men han är lite motsträvig och har så svårt att fokusera och sitta still! Men han har ju precis slutat med napp så det kanske är lite mycket på samma gång. Kanske funkar bättre om några veckor! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig