Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
torsdag 4 april 2013

Igår kom paketet!

Har sedan ett tag tillbaka väntat på ett paket från R.E.D.D/Tamponsforfree/SheSocial Marketing AB och igår kunde jag äntligen hämta ut det!
Förutom att det rasslade märkligt om paketet och att det, som tur var, levererades i en plastkasse så var det spännande att bära hem det.

Varför det rasslade? Jo, tyvärr hade en av sakerna i paketet gått sönder och var obrukbar men det gjorde inte så mycket med tanke på allt annat som fanns i paketet.


När jag hade torkat av allt pulver från resten av sakerna så blev jag och barnen, som var med vid öppningen, riktigt sugna på att baka men jag hänvisade till att det fick bli en helgaktivitet. Jag måste ju hinna välja något/några av alla härliga recept i Emelie Holms bok "Liten Kaka" som var en av gåvorna. Det blir inte lätt, allt såg nämligen väldigt gott ut om man gick efter bilderna!
Om du blir sugen på boken så kan du köpa den till förmånligt pris på Bokus (följ länken ovan) genom att använda kampanjkoden cupcake.

Lindt bidrog med 2 stycken 70%-iga kakor med bakchoklad och om jag känner mina barn rätt så får jag hålla hårt i dem så jag faktiskt får möjlighet att använda dem i något bak. Att ta sig en ruta med mörk choklad har inte varit främmande för dem tidigare om man säger så....

Dr. Oetker hade skickat med en påse tårtmousse (som tyvärr gick sönder i frakten), en burk strössel och några söta figurer att sätta på t.ex en cupcake.
Just cupcakes var det stående temat i detta paket då de även promotade tävlingen "Miss Cupcake 2013" som Dr. Oetker har just nu. I den tävlingen kan man vinna bland annat en shoppingfrossa för 25000 kronor!!
Tävlar gör ni hos Dr. Oetker, lätt som en plätt: Baka, ladda upp en bild och delta.

3 kommentarer:

♥ Sojka ♥ sa...

Ja det ögonblicket är ju något man kommer minnas resten av livet. Jag blir lycklig och tårögd bara av tanken nu när man kom hem och skulle visa upp lillebror för storebror. Varenda muskel i kroppen var spänd av nervositet och spänning. :)

Kram! <3

Madde / ★ Livet som mamma och lärare ★ sa...

Men va tråkigt :( . När man får något så där vill man ju att det ska vara helt och inte trasigt :/.

Yohanna - Fotograf i Hälsingland sa...

Trist när saker ska gå sönder.. Men roligt med bakprylar! :)

SV: Ja verkligen! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig