Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
lördag 27 april 2013

Å ena sidan, å andra sidan.

En förmiddag på framsidan och en eftermiddag på baksidan hade jag tänkt mig men si så där strax efter den lite sena lunchen så tog mina krafter slut och nu sitter vi här hemma, jag och barnen, medan maken tog en tur till Bauhaus.

"Balkonglådan" som hänger under köksfönstret har fått sina blommor och i planteringen under köksfönstret har jag planterat örtträdgården (både färdiga plantor och frön), sått blomsterfrön och grönkålsfrön.

Jodå, grönkål...Makens val och vi får väl se vem som äter det sen (förhoppningsvis han iallafall) men grönt och fint blir det väl.

Jag rensade även bort någon konstig växt som jag inte har en aning om vad det var. Kom nu inte och säg att det skulle bli jättefina blommor eller så! Säg helst att det var ogräs (fniss).
Slängde ut en fråga på Facebook, Twitter och Instagram men det enda förslag jag fick var morot och det är det ju inte....

Maken har jobbat hårt på baksidan idag för att förbereda det vi ska odla/plantera där. Barnen hade det också roligt men var mest i vägen, så där som hjälpsamma, glada, nyfikna barn kan vara.

Jag tror min trötthet (och aningens grinighet) inte bara har med kroppsarbetandet att göra utan just det faktum att det skedde utomhus i strålande sol.
Pollen och solsken är en jobbig kombination....


3 kommentarer:

Home2tiny sa...

Halländska som jag är, älskar jag ju grönkål, kanske jag skulle prova att så i år. Nu är jag ju född utan gröna fingrar men testa kan man alltid. Säger hej som ny läsare o ska nu kika vidare här inne. Ha en skön söndag. Kramisar Tina

Veronica sa...

Hej!

Visst är det härligt när man är nöjd efter en dag ute i trädgården och fått ner frön och plantor i jorden.

Bladen ser ut som morot men tror inte att det är det. Tror mer på fänrikshjärtan, en liten släkting till lötjnantshjärta med rosa eller vita små klassar av blommor. :)

Fnulan sa...

Jag ÄLSKAR värmen! ÄNTLIGEN!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig