Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
lördag 24 november 2012

Kalaskul!Idag bar det av till en av dotterns kompisar (den enda hon lyckats få på 2 månader på det hemska dagis hon går på nu...) på 4 års kalas.
Jag kan inte nog uttrycka hur lycklig jag blev för hennes skull när inbjudan kom för några veckor sedan.

Det var dock inte många av de som blivit inbjudna som kom, enligt dottern som kom fram till mig under kalaset och berättade vilka fler som fått inbjudan på sin hylla på förskola.
Visst det KAN vara så att alla de inte kunnat komma, trots att inbjudan kom mer än en månad i förväg, men jag kan inte låta bli att återigen reflektera över att det där med kamratskap inte är en del av denna förskolas prioriteringar.

Barnen hade iallafall jättekul och födelsedagsbarnets föräldrar hade verkligen ansträngt sig med lekar, bubblor, bra musik och så vidare. Fiskdammen var också lite annorlunda eftersom pappan i familjen hade placerat sig utanför ett fönster och så öppnades fönstret och barnen fick fiska ut genom det utan att kunna se att han stod där utanför.

Det var ganska långt att ta sig till kalaset och det gjorde vi till fots. Skönt att det faktiskt gick bussar precis i närheten så vi kunde ta bussen hem istället eftersom barnen var helt slut efter 2 timmars kalas.

Men nu är vi hemma igen och tar det lugnt innan barnen ska äta middag. Ja, barnen. För jag har tänkt att unna mig en fin köttbit, pommes och vitlökssmör senare när barnen sover.

I morgon kommer maken hem igen efter några dagars tjänsteresa i Madrid. Hoppas han tar med sig de 14 graderna som det varit där....

2 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Vad kul med kalas och att NI faktiskt gick! Det är verkligen guld värd för födelsedagsbarnet. Vi blev bjudna på vårt första kalas för nån månad sedan. Ingen på förskolan i Sverige hade kalas? Eller så var det så att vi inte blev bjudna...Jag vet inte. Men dottern tyckte det var superkul att gå nu iaf!

Camilla sa...

Svar: Tack för "tipsen". Ska köpa handledstöd imorgon och prata med min barnmorska på torsdag.

Hoppas att du har haft en fin helg! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig