Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
onsdag 10 oktober 2012

Tänk att jag gjorde det frivilligt.

När maken kom hem i kväll så hade jag planen uträknad.
Jag ville UT ur huset!
Under dagen hade jag lyckats rassla ihop lite flyttskräp och dylikt som skulle till grovsoprum, klädinsamling och vanliga hushållssopkärlet och så hade jag ansträngt mig hårt för att komma på något som nog behövde handlas också.

Så i mörkaste höstkvällen gick jag fram och tillbaka till soprummet ett par gånger (man behöver ju inte lassa på sig alltför mycket vid varje vända) och sedan tog jag en sväng till centrumet för att panta lite burkar och göra några inköp.

Åh så skönt det var att få komma ut och röra på sig i friska luften ett tag.
Försökte vädra lite tidigare under dagen men sonen klagade hela tiden på att det blev för kallt (sluta ta av dig tröjan då knasunge!) så jag fick stänga efter bara ett par minuter varje gång jag försökte smyga upp altandörren....

I kväll var det maken som "ropade hej" kan man säga. Jag hade i vanlig ordning blivit orolig när sonen vid 14-tiden "krashade" i soffan då febern återigen steg fort och högt. Trots Ipren-supp och en tupplur på ca 1,5 timme så var han jättegnällig och omtöcknad när han vaknade. Så jag ringde maken och sa
Om vi inte tar honom till jourakuten ikväll så åker jag dit med honom i morgon bitti!
Vad tror ni händer då? Jo, sonen blir piggare och piggare och febern försvinner helt. Sedan när maken kom hem så var sonen "sitt gamla vanliga jag" och började äta en massa. Han har ju knappt haft någon aptit sedan i fredags så det kändes som om han försökte kompensera lite.
Det var då maken log mot mig och sa med övertygelse:
Nu tror jag att han faktiskt är på bättringsvägen! Han har ju fått tillbaka sin aptit!
Nåja, jag vågar inte tro på det än men det vore skönt om han blev frisk nu eftersom maken är bortrest resten av veckan och helgen.
Vi får se hur natten blir först..... Natten till idag så vaknade han vid två tillfällen och grät helt otröstligt, utan att jag fick ta i honom. Jag hann iallafall känna att han inte hade feber vid de tillfällena så jag undrar vad det var som fick honom så ledsen. Bara någon dum mardröm kanske...

Själv så lär jag vara vaken ett tag... Jag drack en Redbull vid 19.30 eftersom jag trodde sonen skulle vara vaken länge.... Tji fick jag.4 kommentarer:

Ewa (mamma till 6 döttrar) sa...

Håller tummarna för att det går åt rätt håll för er nu!!
Kram

♥ Sojka ♥ sa...

Hur har nu natten varit vännen? Fick du någon sömn! Hoppas verkligen det är på bättringsvägar nu och att det bara var någon mardröm!
Kram!

♥ Sojka ♥ sa...

Ja men visst kommer jag på mässan! :) Jag kommer stå i loppimontern fredag till söndag! :D
På fredagen kommer jag först efter lunch då jag tar tåget upp. :)

Marie-Louise sa...

Hoppas natten gick bra och att ni alla fick sova ordentligt. Och att sonen nu mår bättre idag. Kram fina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig