Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
fredag 12 oktober 2012

Sjukdomens övertagande av vårt hem...

En liten stund av "egentid" som inbjuden bloggare på UnderBARA BARN-mässan, hann jag med idag innan de ringde från dagis.....
Jag hade tagit ledigt denna dag för att kunna gå på mässan och blev lättad att sonen var feberfri igår natt och hela dagen igår så han kunde gå på dagis igen (och han var ganska lättad över det också, för hur kul är det att vara utan sina kompisar en vecka...).

Så i morse gjorde jag i ordning barnen, stressigt, och lämnade dem med en väldigt lätt lämning på dagis och for iväg för att möta upp mina bloggande vänner.

Gick runt och nätverkade lite, kände och klämde på allt möjligt och omöjligt men handlade inte speciellt mycket. Dels för att jag hade fått enorma goodiebags som höll på att knäcka min rygg, men också för att jag hade planerat att gå dit på lördagen med barnen. Galaxa ska ju spela!! (Dotterns största idol...)
Nu blir det med stor sannolikhet inte så. Möjligvis en stund på söndagen om DOTTERN mår bättre.


Ja ni läste rätt. Här avlöser de varandra på rullande schema verkar det som. Torsdag och fredag var dottern hemma med feber och på fredag eftermiddag fick sonen hög feber och hade det till på torsdagen den här veckan. Och idag ringde de alltså strax innan kl.13 och berättade att dottern hade klagat på huvudvärk innan lunch och sedan somnat i en soffan efter ett tag.
Men nu har jag minsann gjort min vabb-tjänst för denna gång så maken håller på att rensa sitt schema inför nästa vecka. Han får passa på att samla kraft under sin tjänsteresa helt enkelt....hur enkelt det nu kan vara på just denna tjänsteresa....

Nu sitter jag istället här och leker fågelskådare med barnen. Herr och Fru Blåmes sitter här utanför på staketet, eller om det är ett par Talgoxar. Vi kunde inte riktigt bestämma oss utifrån bilderna på nätet.
Kanske var en av varje...."blandäktenskap" är inte fy skam det heller.

2 kommentarer:

Josephine- Mamma till Elika & Nick sa...

Hoppas att barnen kryar på sig! Skulle vara skoj att ses på söndag på underBARA BARN om du/ni kan gå.

BAMBI sa...

Fy va trist! Hann ni dit nåt igår?

KRAM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig