Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
torsdag 18 oktober 2012

Närakuten nästa.

När maken kom hem idag så tog han sig en titt på mitt onda, röda öga och sa att han tyckte jag skulle ringa närakuten och be att få komma.
Han kunde se ett "utslag" på ögat förutom allt det röda, svullna så jag har förmodlingen ingen vanlig förkylningsinflammation.
Så nu får vi se när farbror doktorn tittat. Får väl något recept på en kräm/salva att sätta på. Typiskt att man inte har möjlighet att hämta ut den förrän i morgon då men men så får det vara så länge jag får hjälp för det gör verkligen ont och kliar infernaliskt.

Ni vet när man har ett myggbett så försöker man ju att inte klia. Men så gör man det ändå bara för att bli av med kliet för en stund. Med mitt öga så KAN jag bara inte klia för då känns det som om ögat går sönder....

Blä, lika bra att avsluta det här inlägget för det känns som om det bara blir ett enda "tyck fasligt synd om mig"-inlägg.
Och det blir ju bara fånigt.5 kommentarer:

Marie-Louise sa...

Hoppas du får hjälp nu på närakuten och att du kanske kan få med dig lite salva eller något med dig hem... Krya på dig. Kram vännen

Maria sa...

Usch, det där låter inget vidare :(
Krya på!

Ylva sa...

Men det gör ju så ont i ögonen när man har någon slags infektion/inflammation. Då får man faktiskt tycka synd om sig. Värsta med ögonsjukdomar är att det tar sååååån tid att läka. Hoppas du fick hjälp! Krya

Nina sa...

usch va jobbigt :(

hur mår du nu?

kommer du kanske till bion i helgen?

Nina sa...

Ja det är kanon. dock så tycker jag att det är ganska så dyrt. dem lär ju sig en massa bara genom att åka och bada med dem hela tiden. dessutom är det ju billigare. å man kan bada längre. men det är absolut roligare med upplevelser än med leksaker tror ja. iaf nu då dem kommit upp i åldern lite å har så mkt redan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig