Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
torsdag 4 oktober 2012

"Jag vill vara nääääära dig mamma!"

Vabbar med dottern idag.
Hon har fortfarande feber och ansiktet lyser med röda kinder och glansiga ögon. Jag behöver inte oroa mig för att bli kall själv för hon vill vara "nääääära" hela tiden.
Går jag på toaletten så sätter hon sig på golvet nedanför mina fötter, så jag känner värmen från henne stråla mot mina ben osv.

När dagiskamraterna skulle ha "samling" på dagisgården, så stod vi i fönstret och tittade (ja, vi bor så nära) och vi kunde konstatera att det fattades lite fler barn i hennes grupp.
Mardrömsscenariot är att dottern blir frisk och vi andra i familjen drabbas av hennes feber nästa vecka så att vi ligger däckade och hon är superpigg....

Återigen tänker jag tanken:
Varför klagade man så mycket när man var sjuk innan barnen kom....? Då hade man ju bara sig själv att sköta om. Man kunde ligga i soffan hela dagen och bara ta det lugnt. Nu är man ju lika sjuk ibland men sköter ändå om barnen osv...2 kommentarer:

Petra sa...

Det var likadant på Julias dagis när jag ringde och sjukanmälde henne. Det var jätte många som var sjuka med feber och snuva sa dom.
Det gäller att kurera sig i förebyggande syfte när barnen är sjuka och även under höst och vinter. Vitpepparkorn, citrusfrukter, andra vitaminer, blutsaft, ingefära och allt annat som skall vara bra. Vill inte ha ett till år som förra året då vi var sjuka precis hela tiden från augusti till maj.

Linda aka Javamorsan sa...

Hoppas att ni andra får vara friska. Finns inget jobbigare än att själv ligga helt utslagen när barnen är pigga som mörtar.

Det är ju sjukdomstider nu tyvärr. Men hoppas dottra din piggnar till snart Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig