Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
tisdag 23 oktober 2012

Irriterande hinder på vägen.

Så har vi då tagit beslutet att barnen ska byta dagis.
Sonen har trivts bra på den nya förskolan men dottern har inte trivts alls.
Utepedagogiken som förskolan har är inte alls något som går ihop med dotterns personlighet. Istället för att ha roligt iallafall i början av dagen så låser hon sig direkt när de ska gå ut och hon vet att de skall vara ute hela dagen.

Vi tänkte att det skulle vara bra för barnen att vara ute lite mer än vad de varit tidigare men vi får accceptera att om man har ett väldigt kreativt barn som tycker om att sitta och vara just kreativ så fungerar det inte när de nästan aldrig får den möjligheten (vilket i sig är lite snett tänkt tycker jag).

Så igår kväll satt jag och maken och skulle logga in på stockholm.se för att sätta barnen i kö till det andra dagiset som rekommenderats här i närheten.
Det är då det där med datateknik blir ett stort hinder.
Första inloggningen går utmärkt och vi väljer förskola, jag fyller i alla uppgifter om barnen osv, klickar på "Nästa" och så........bara snurrar det.

Det händer inget vad vi än försöker. Så till slut stänger jag ner allting, går in på stockholm.se igen, loggar in och går in via den sparade förskolan och försöker på nytt ansöka om plats. Nu säger den att jag inte loggat in och sedan går det inte ens att logga in med BankId´t!
Sidan reagerar som om jag sitter och försöker komma in via annan identifiering, som om jag jobbar hos Stockholms stad kanske...Helt mysko är det iallafall.

Så vi bestämmer oss för ett nytt försök nu på morgonen. Samma sak.

Suck, det kanske är fånigt men varje timme som vi inte lyckas ställa dem i kö till det andra dagiset, nu när vi verkligen kommit till skott, känns som en timme till som dottern kommer att må dåligt över att behöva gå till förskolan.
Självklart vet vi att det inte är säkert att hon kommer trivas superbra på nästa ställe heller men vi måste ju försöka eller hur? När de har gått på en sådan bra förskola tidigare så har man kanske högre krav men det får man ha som förälder när det gäller ens älskade barn!

2 kommentarer:

Marlene (Fd Ensamma Mamman) sa...

Endast det bästa är nog för våra älsklingar :-)

Marie-Louise sa...

Hoppas ni har lyckats logga in och fixa nu. För jag när det gäller våra barn så är bara det bästa nog :) kram fina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig