Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
tisdag 30 oktober 2012

Idag hade jag en respektlös "läsare".Det är inte ofta jag kommenterar andras kommentarer direkt här i bloggen utan jag svarar istället direkt i bloggarna hos dem som valt att kommentera hos mig.
Om jag känner att jag vill svara på kommentaren så börjar jag alltid med att läsa åtminstone det senaste inlägget hos den jag hamnar hos. Lämnar en tanke om inlägget och sedan ett svar på det som skrivits hos mig.

Som jag skriver ovanför kommentarsrutan här hos mig:
Man får inga läsare utan att faktiskt läsa :-) 
Idag fick jag dock en kommentar på inlägget, om min mamma, som jag skrev i morse. Den kommentaren har jag nu svarat på både här i bloggens kommentarsfunktion och hos den som lämnade kommentaren (kanske aningen hårt men jag blev arg...) och jag är fortfarande aningen upprörd så jag skriver ett inlägg om det också.

Åh vad trött jag är på folk som har "IQ fiskmås"!
Hur kan man lämna en kommentar som enbart går ut på att få läsare till sin egen blogg, på ett inlägg som handlar om det jag skrev om i morse?!

Ok, den bloggerskan är kanske ung och "läsarkåt" men då får väl jag vara den som förhoppningsvis väcker en tanke hos henne om respekten som bör finnas mellan oss bloggare.edit 121031: Hon tog bort min kommentar i sin blogg så jag antar att det sved...

10 kommentarer:

Linda w L2K sa...

Bra skrivet! På alla ställen! Ibland undrar jag hur folk tänker....

Marie-Louise sa...

Bra skrivet! Vissa är bara helt enkelt dumma i huvudet - fast det är ingen ursäkt :( Man måste ju tänka lite tycker man innan man kommenterar hos någon. Kram vännen

LILITH - Boktokig mamma med Borderline sa...

Sånt där driver mig till vansinne. Jag har också fått såna kommentarer på inlägg som inte varit så positiva. Som om jag skrivit om dåligt mående så får man en kommentar i stil med "heeeeej ooooh vilken fiiiin blogg!!! Ha en bra dag!!!" Då händer det ibland att jag lämnar en inte fullt så snäll kommentar som svar.

Skrotmamman skrotar vidare - nu tre barn på tre år sa...

Suck säger jag bara..... man har ju snubblat över de där ibland. Hellre 10 genuina läsare, än 10 000 som bara är fejk eller blaj. Känner jag iaf.
Och vid vissa inlägg blir det extra tydligt (och osmakligt!)

Johanna sa...

oh sånt är så tråkigt. Speciellt när ditt inlägg berörde det de gjorde.... bloggare som inte läser inläggen ohhh de borde inte få finnas!! /:

Den 1 december ordnar jag bloggträff i skåne.
Vore kul om du vill komma. Läs mer på länken nedan

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se/kategori/205035-bloggtraff/

Nina sa...

haha ja det skulle ju va någe. tror inte att ja skulle komma i kläderna dock :P

Linda aka Javamorsan sa...

Ja du vet ju redan vad jag anser om sånt där! På dom bara!! kram

Annah sa...

Hejja dig! Vett och etikett även på nätet.

Agnes sa...

Mycket bra gjort! Det ärnågot jag också kan bli jävligt trött på!

Ingrid - Mamma till Zelda sa...

Det är otroligt respektlöst att inte ens bry sig om att läsa, utan bara "spamma" om att man ska in och läsa den personens blogg. Jag blir så arg och ibland lite för galen på sånt, så jag skrev ett långt argt inlägg som jag lämnade direktlänk till som svarskommentar varje gång nån spammade ett tag ;) Numera så godkänner jag dem inte ens utan bara raderar.

Som kommentar på inlägget om din mamma så tyckte jag att det var otroligt starkt av dej att prata med hennes gamla vän, det hade jag nog inte klarat av. Hur du ska göra med de andra vet jag faktiskt inte, väldigt svår fråga..

Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig